Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha R6 2000god spremanje za leto

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Pozdrav svima,prestavio sam se clanovima jutros mi je stigao motor pa ukratko sta mi je u planu za prvi period svaki savet znaci.Motor je ispravan provozao sam ga lepo ide lepo radi,prilikom kupovine receno mi je da treba da se srede vile da curka ulja to cu vec oterati u servis da to urade.Kao sto sam i napisao motor ostavljam sebi necu ga prodavati i sto vise stvari zelim sam da uradim da bi takav projekat imao dusu koliko god da kosta ali naravno za neke stvari ne bih sam petljao prepustio bih profesionalcima pa moze i preporuka za majstora u Beogradu ja sam na Cukarici ali nije problem otici i dalje.

Moj plan je da i ako je prethodni vlasnik rekao da su lanac lancanici dobri ulje servis itd nekako mi je kao i kod kola ako nema racun ili sliku bolje da uradim odmah nego da me boli glava

Tako da hocu da zamenim ulje filtere lanac lancanike plocice rashladnu tecnost ako imate jos neki savet sta bi trebalo da se uradi od tih osnovnih stvari napisite.I da oterao bih ga negde da se provere karburatori da li je sve okej da li sta treba to je za sad neki pocetni plan.Hvala svima unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2494 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Ako već hoćeš nešto sam da radiš, servis viljuske je nešto najlakše što može da se odradi. Ukoliko ne misliš na lickanje i brisanje. 

Drugo, ulje i ostale tečnosti, kao i filtere i menjaj. Nije skupo, a korisno je. 

Sto se tice lanca i lančanika, možeš da menjaš preventivno, ali oni imaju svoje parametre istrosenosti. Znaci ako valjaju može da se vozi. 

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Mislim na sve sto mogu da uradim sam da uradim imam svoju radionicu alata i previse,mislio sam na karburatore da ne bih sam a lose sam se izrazio viljuske ce srediti prethodni vlasnik uracunato u cenu nego nisam mogao vise da cekam motor pa je dogovor da mu dovezem u nekom trenutku kaze to je posao od dan

A znacili bi mi ti parametri za lanac da pogledam sad i koja rashladna tecnost ide u njega i da li ima negde gde se ozracuje sistem.Hvala

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja