Markone88 4954 Napisano Četvrtak u 19:09 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Bas ovaj sa linka, kupljen u Lilly (na akciji placen 6800, inace je 8500). Proban na bradi minut samo, brije ko lud, al imam neki Braun koji mi vise odgovara. Saljem slike na viber. Ima fiskalni racun i 2 godine garancije. Dajem ga za 5000din. 0629211582 Marko Attention Required! | Cloudflare WWW.LILLY.RS Promenio Četvrtak u 21:32 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2409 Napisano Petak u 08:44 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ustinuo te dok si brijao jajaca priznaj! 2 18 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 390 Napisano Petak u 08:59 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljna mašina koju koristim već par godina. Rešava i bradu i jajca i pazuh. 1 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3116 Napisano Petak u 10:11 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam, imam isti. A imam i iskustvo kolega iznad mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1186 Napisano Petak u 10:32 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odličan. Što bi se reklo od pupka do šupka, all in one 2 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4954 Napisano Petak u 10:54 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Ode masinica kolezi, hoce da ostane inkognito, da ne bi svi znali ko je posle mojiu muda brijao brkove 3 19 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3608 Napisano Petak u 11:02 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ulepšaste mi dan propisno 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...