Blaza 11186 Napisano Petak u 20:16 (promenjeno) Ne silazi, 2577 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, danas sam dobio fotke, ako nekoga interesuje, BMW F650, registrovan do maja, 94 ili 95 godište, vlasnik 73 godine, crveni, cena 1.500 evra. Nove gume, baš lep...Trstenik. I to je bilo u opticaju... @Atorn ga našao @Markone88 nije skuter, možda te interesuje ? Promenio Petak u 20:22 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4572 Napisano Petak u 20:32 Drug član, 496 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Blaza je napisao: E ovako, kupljen je motor ! Čovek, kod koga stoji motor, je moj poznanik ! Parkiran još u septembru, vlasnica imala operaciju i nema vožnje. Treba mu servis, ovo sve ostalo je odlično. Vlasnica nije u Bgd-u, tek u utorak pravimo papire. Ona ga je lično dovezla iz Švice, i kune se u kilometražu. Ja inače u to ne verujem, ali videćemo. Sedište sam probao da spustim, ali ne znam, igraćemo se... Veliko hvala svima koji su, uz kokice učestvovali u diskusiji. @slobasuper9, jbga, izvini... I hvala puno !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 254 Napisano Petak u 20:48 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamooo, moze pivo a bogami i cevapi. Da te uvjek vrati kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11186 Napisano Petak u 20:54 Ne silazi, 2577 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @drazenye !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 110 Napisano Petak u 22:01 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini. Dobar izbor, lep motor. Puno srećnih kilometara!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3403 Napisano Petak u 22:13 Drug član, 1368 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ma i da ima rdje u rezervaru sredi se to ali ne verujem da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2765 Napisano Petak u 22:24 ODUSTO OD DIJETE, 2714 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Blažo puno lepih trenutaka na novom motoru. I kez od uva do uva. Ja danas mog prvi put probao do kote i nazad Ibarskom, oduševio me kako ide i sve ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6929 Napisano juče u 00:14 Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Blazo da se vozis sa osmehom i uvek kuci srecan da se vratis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11186 Napisano juče u 04:51 Ne silazi, 2577 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM, @Sharky - Alex Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 226 Napisano juče u 06:36 Svrati ponekad, 75 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza nek je sa srecom i puno lepih, sigurnih i bezbednih kilometara sa novim motorom... Najezio sam se kad sam procitao da je makina kupljena, opet kazem srecan sam kao da sam ga ja kupio, . Bilo je zadovoljstvo da svako jutro u 5h citam ovako uzbudljivu temu.. Sad ide onaj zanimljiv deo... Dodatna ljubav, malo sredjivanje i utisci sa raznih voznji...pratim naravno. Jos jednom sa srecom P. S. Poceo sam da se brinem da ce kokice poceti da mi skode u ovolikim kolicinama 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11186 Napisano juče u 06:42 Ne silazi, 2577 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno @Vujka !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23191 Napisano juče u 06:45 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo vizira, @Blaza ako odgovara, tvoj je.Sent from my 2107113SG using TapatalkTo je mra vizir sa moje bivse cbf1000, dao sam ga prethodnom vlasniku Gordakove honde. Poznajem ga po rupicama za deflektor koji sam pravio Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6290 Napisano juče u 06:50 Drug član, 2141 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Blaza said: Znači od sada kad Blaža kupuje motor samo ove sa crnim mat vizirima mu preporučujte Jbg, svako ima nešto što ga radi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11186 Napisano juče u 07:05 Ne silazi, 2577 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam juče uzeo Hondu, ja bih danas pre zapucao u Trstenik po f650, nego u B. Koviljaču. Jesu one Honde novije, ali po diskovima se vidi da ih nisu štedeli, pogotovo ako je ono prava kilometraža, u šta sumnjam. Ovaj bmw mi bar na fotkama deluje uredno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4686 Napisano juče u 07:25 Nemanja Stojanović, 1498 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ali Honda je Honda, i još 4 cilindra, to čašu do vrha punu da staviš nema kap da fali. Meni lično jedan od najdražih modela, slatko se navozao na naked varijanti, a uvek hteo sa oklopima. Puno bezbednih i sunčanih kilometara Blažo! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18422 Napisano juče u 08:04 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Joooj brate, napraviste od Honde vanzemaljsku tehnologiju, motor bre kao i svaki drugi, sta palamudite... Te Honda ovo, te Honda ono...najbolji motor na svetu, jes da nikada nisam imao drugi al znam! Svaki motor je dobar, bitno je samo stanje konkretnog primerka. Blazo, neka te lepo sluzi i da se posle vratis na Kawu, jer Kawa rulz! Promenio juče u 08:10 član BokyBoy 4 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 109 Napisano juče u 08:12 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja čitao temu ko da ja kupujem Srećno i puno dobrih kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano juče u 08:42 Hronični Motociklopata, 7441 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na prinovi, nek je sa srećom i da se sit navozaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 624 Napisano juče u 09:09 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini kolega, pravi izbor.Moj prvenac je bio taj model 2004. Samo reci hvale, masina, ciklistika a kocnice da ne pominjem, fantazija. Sediste se lako steluje, snage ima dosta a moze 6-om 50-150, kao automatik koliko je elastican. Po gradu laganica, na putu stabilan. Uzivaj i neka te odvede na put sigurno i vrati kuci nasmejanog!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2131 Napisano juče u 09:37 Drug član, 1081 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Blažo druže! Neka je sa srećom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7923 Napisano juče u 09:39 -, 1782 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad posto je Blaza kupio motor... Ljubitelji R-ova? Ovo ili ovo? I zasto? Oba '04, oba mehanicko stanje isto, r1 500e skuplji, al moze cena dole za njega. Ja bi pre uzeo cbr 954 (jer otprilike znam sve o njima) al nema nista interesantno na oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2970 Napisano juče u 09:39 Drug član, 1283 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom druže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 110 Napisano juče u 09:53 (promenjeno) Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, ser je napisao: Aj sad posto je Blaza kupio motor... Ljubitelji R-ova? Ovo ili ovo? I zasto? Oba '04, oba mehanicko stanje isto, r1 500e skuplji, al moze cena dole za njega. Ja bi pre uzeo cbr 954 (jer otprilike znam sve o njima) al nema nista interesantno na oglasima R1 tih godina nije bio poznat po trajnosti agregata. GSXR mi se ne sviđa jer nije fabrička boja. Najbolje od sportkih modela da gledaš Hondu ili Suzuki. Ako ti je budžet 3500-4000e onda konkretno CBR 929RR, CBR 954RR ili GSXR 1000 K1, K2, K3, K4. Promenio juče u 10:00 član Dušan PN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11186 Napisano juče u 10:27 Ne silazi, 2577 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, ser je napisao: Aj sad posto je Blaza kupio motor... Ljubitelji R-ova? Ovo ili ovo? I zasto? Oba '04, oba mehanicko stanje isto, r1 500e skuplji, al moze cena dole za njega. Ja bi pre uzeo cbr 954 (jer otprilike znam sve o njima) al nema nista interesantno na oglasima Kao "vrsni" poznavalac R modela (mislim na ER 5 ), meni lepši drugi, tamno plavi ! Šala mala, kolege znaju bolje od mene...! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4657 Napisano juče u 10:32 Drug član, 1191 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Loading... Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom @Blaza! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...