Batan57 6 Napisano pre 16 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Imao sam jednu smesnu situacijuNaime na parkingu su mi maznuli prednje zmigavce sa motora zanima me da li ima neko da proda oba prednja zmigavca za kawasaki zzr 1100 1990god bicu puno zahvalan ako uspem da ih nadjem.Hvala unapred Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18307 Napisano pre 15 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Leptehebo pa jel moguce da smo dotle dosli ... Trazenje ovde ti je nemoguca misija, pokusaj na Aliju, secam se da je bilo davno svakakvih, i zutih i belih i crnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batan57 6 Napisano pre 14 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Leptehebo pa jel moguce da smo dotle dosli ... Trazenje ovde ti je nemoguca misija, pokusaj na Aliju, secam se da je bilo davno svakakvih, i zutih i belih i crnih...E pa vidis da jesmo,najgore je sto ne mogu da nadjem nigde u srb da se prodaju samo imaju zadnji prednjih je izgleda neka nestasica Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18307 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Batan57 je napisao: E pa vidis da jesmo,najgore je sto ne mogu da nadjem nigde u srb da se prodaju samo imaju zadnji prednjih je izgleda neka nestasica Sent from my SM-A536B using Tapatalk Znam, ja sam imao taj motor i hteo sam crne migavce jer su zuti kao migavac na Fap-u...ubio sam se trazeci i na kraju kupio Motip-ov sprej za zatamljivanje i prefarbao ih...cucnulo mu vrhunski. Nazalost, ti imas drugi problem tj nemas ih .. P.S. Samo da znas, ne odgovaraju ti od ristajlinga kao ni od 600- ke... Promenio pre 14 sati član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batan57 6 Napisano pre 14 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ja sam imao taj motor i hteo sam crne migavce jer su zuti kao migavac na Fap-u...ubio sam se trazeci i na kraju kupio Motip-ov sprej za zatamljivanje i prefarbao ih...cucnulo mu vrhunski. Nazalost, ti imas drugi problem tj nemas ih .. P.S. Samo da znas, ne odgovaraju ti od ristajlinga kao ni od 600- ke...Hvala,eto da mi nisi rekao hteo sam da probam sa ristajlinga probacu da narucim sa ebay ili alija puknu cu vise nego sto treba al bolje to nego da ih nemam uopste Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...