Gile 1804 Napisano Ponedeljak u 15:45 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nosaci su skinuti sa Versysa 650 iz 2010., verovatno odgovaraju i za druge generacije. Koferi su kao novi, ja ih nikada nisam koristio, stoje na polici u garazi godinama. Sve je u oroginalu, nista nije budzeno i prepravljano. Da bi se postavili na motor potreban vam je nosac centralnog kofera sa slike, jer je po jedan oslonac levo i desno na njemu. Ili nesto da budzite. Cena 500 evra, moguca dostava. 2 puta po dva kljuca - nisu iste brave na levom i desnom koferu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22883 Napisano Ponedeljak u 15:48 Integrisan, 9734 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako skidas rollbar ja bih kupio, dam 100 evrica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1804 Napisano Ponedeljak u 15:51 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao motor, ostali samo ovo. I SW Motech nosac centralnog kofera, okacicu i njega posle. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22883 Napisano Ponedeljak u 15:53 Integrisan, 9734 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom kupoprodaja Gile!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1804 Napisano Ponedeljak u 16:57 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Neso, red bi bio da konacno dam to pivo negde. Sad sam se i opario. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22883 Napisano Ponedeljak u 16:59 Integrisan, 9734 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti alkohol ne pijem uopste, cim krene toplo izvoli, uvek si dobrodosao!!! Rekoh ti vec mozda i moji su iz tog kraja (Rogojevac/Bare) a Marinini Zagradje/Trudelj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1804 Napisano Ponedeljak u 17:42 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. I ja sam kao na iglama dok ne otopli. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7725 Napisano Utorak u 09:55 Drug član, 3185 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Gde ode brat blizanac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1804 Napisano Utorak u 10:09 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao u GMu. Decko nije neki zaludjenik, voli da se provoza s vremena na vreme, usao u garazu i zaljubio se na prvi pogled. Nije ga cak ni probao, dogovor pao za dva minuta. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...