Mekenzi300 0 Napisano Nedelja u 22:32 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda sc57 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, da li je imao neko slican problem. Stavio sam brembo sinter plocice na hondu sc57 i nakon nekih 3000km sam poceo osecati blage vibracije pri kocenju ali kad se plocice dobro zagreju to nestane sto sam i pripisivao tome jer im je potrebna veca temperatura da bi radile poso kako treba, medjutim tek sam juce primetio da sam u neku ruku unistio nove diskove za nekih 5, 6000km. Bukvalno su ih plocice iskopale i bas ima dosta kanala po njima. Da li je neko imao ovakav problem i da li je moguce bilo sta uraditi ili se diskovi moraju menjati? Hvala svima unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Ponedeljak u 21:11 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i sam znas odgovor na ovo pitanje, ali zato kociiii... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...