shoyyka 10574 Napisano Nedelja u 15:35 (promenjeno) Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem auto do 1000 € plus, minus, benzinac ne plin, manji... Za posao poštara mi treba, prodao danas Seicenta(daj, daj jedan... evo ti-iskreno planirao sam ga na oglase zbog nemanja klime, pogreših) ,klima poželjna, ne mora ni da radi, srediću je kad dođe vreme. Bez truleži molim... Želja moja:Seicento, Reno Twingo... Punto je već niži ali može... i td... Polo, Lupo... Ponude ovde, na PP, ne viber 069780113 Fala vi Promenio Nedelja u 16:11 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 101 Napisano Nedelja u 17:10 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Možda Renault Modus ali 1.5 dizel, pravi za kurira, tastomobil, registrovan do 12,2025., motor dobar pali uvek, estetika prava gradska ali kompletan sa zimskim dobrim gumama ...Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10574 Napisano Nedelja u 20:43 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Daj na viber, mada bih benzinca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...