Filipyamaha 0 Napisano Nedelja u 11:55 U prolazu, 4 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha mt 125 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , nov sam ovde. potrebna mi je pomoc, trazim vec 10 tak dana akumulator ne mogu ga nigde naci. U pitanju je Yamaha mt 125 2017 god, da li neko zna gde bi se mogao naci u Srbiji ovaj yuasa ili eventualno BS? Levo plus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2701 Napisano Nedelja u 12:16 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Predložio sam ti u drugoj temi, gde si takođe pitao, da probaš u Barelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10679 Napisano Nedelja u 13:16 Ne silazi, 2393 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Admin je prebacio temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2701 Napisano Nedelja u 14:34 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, Blažo. Moj odgovor iz te teme je nestao, verovatno je obrisan. Prilično traljavo moderisanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6196 Napisano Nedelja u 17:28 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Дечко је падобраном упао са својим проблемом у једну од најбољих тема на форуму (добро да није обрисана јер благо се мора чувати, зар не?)... наравно да му је тема премештена тамо где треба а остали постови који су везани са његовим проблемом су обрисани пошто је логично да ће најбољи инфо добити тамо. Траљав ти је резон, васо, најлакше је опљунути, онако са висине... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2701 Napisano Nedelja u 17:56 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Izdvajanje u novu temu je sasvim u redu. Ne vidim pak zašto je moj post obrisan, zašto je od strane uredništva smatran suvišnim. Mogao je da bude premešten i on zajedno, zar ne? Ja smatram da je nosio korisnu informaciju, i tu se očigledno razilazimo, pa otuda i moja kritika. Nije nikakvo pljuvanje u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filipyamaha 0 Napisano Nedelja u 19:14 U prolazu, 4 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha mt 125 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem gde mi je prebacena tema, je l moze neko link da ostavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2701 Napisano Nedelja u 19:41 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ta tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6196 Napisano Nedelja u 19:51 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Видиш о чему причам... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filipyamaha 0 Napisano Nedelja u 20:48 U prolazu, 4 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha mt 125 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe ovoliko motorasa kad mi niko ne moze pomoci, dzabe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filipyamaha 0 Napisano Nedelja u 20:48 U prolazu, 4 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha mt 125 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7717 Napisano Nedelja u 20:53 Drug član, 3185 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sine, poštovanje se ne zahteva nego zaslužuje, da bi ti imao gde da spamuješ i prozivaš ljude mi smo skoro dve decenije gajili neka pravila. Prvo, predstaviš se u delu za predstavljanje, pa onda radiš pretragu, pa onda pitaš, a temu ne nazoveš "Yamaha" nego smisliš normalan naziv. Neću to prepisati godinama već vaspitanju, tj. nedostatku istog. Aj uzdravlje. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 161 Napisano Nedelja u 22:15 Svrati ponekad, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvoli druže @Filipyamaha, ni minut na guglu: https://ovlasceniservis.com/akumulator-za-startovanje-yuasa-12n55-4a-yuasa-ic-e1d431 https://www.batterystore.rs/kupi/akumulator-12n5-5-4a-5-5ah-55a-yuasa-conventional-1320 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...