Blaza 11651 Napisano Mart 3 Ne silazi, 2699 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog takvih cena se mnogi odlučuju za novo. A i ja se lomim... mada, videćemo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1510 Napisano Mart 3 Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro dok i električni nisu u opticaju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aki07 0 Napisano Mart 25 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Zeljko Prijavi odgovor kao problematičan Jako su blizu cene polovnih i novih. Konkretno trejser 7, 2021 godina, u osnovnoj varijanti na PA je od 7500 pa na gore dok je nov trenutno 1000e skuplji a za razliku od starije verzije ima i podesavajuci prednji amortizer, veci disk napred i lcd displej.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 223 Napisano Četvrtak u 05:42 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ključno pitanje je da li se prodaju po tim oglašenim cenama. Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4775 Napisano Četvrtak u 06:25 Drug član, 1144 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 2. 2025. at 21:33, Blaza je napisao: Možda ja nisam najbolje objasnio moje viđenje. Da probam ovako, jedna od mojih ranijih kupovina auta. Dođem da vidim auto po dogovoru. Cena npr 2000 evra, jača od ostalih. I počne prodavac da mi nabraja: Radio cd (u to vreme) sam platio 200 evra, zvučnici, pojačalo, vufer još 250, i majstor mi uzeo 50 da sve poveže. To je sve 500 evra. Dobro, ja sam došao da kupim auto, evo tebi 1500 evra, a ti slobodno izvadi sve što si ti ugradio, što nije fabrički. Znaš kako se uvredio, "pa to ide uz auto itd... " Čekaj prijatelju, ti si to ugradio za tvoj ćejf, slobodno prebaci u drugo vozilo, mene interesuje auto... Normalno, ništa od kupovine... Nadam se da sam malo objasnio svoje viđenje... A drugi ugao gledanja, na fotkama sve od dodatne opreme, a kad dođeš, pola izvadi ! Ja sam doživeo da mi je čovek posle kupovine izvadio patosnice !!! Da je izvadio pre plaćanja, samo bih se okrenuo. Pa pola preprodavaca drži dečija sedišta pozadi, uslikana. Kao, vožen samo do vrtića, a deca matori konji... Ja na Diverziji od dodatne opreme koju sam ugradio jeste analogni sat. Lepo stoji na kormanu, 1.5 e. na Aliju. Dajem ga uz motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11651 Napisano Četvrtak u 06:33 Ne silazi, 2699 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dižeš cenu za toliko ? Svaka čast, to je pravi prodavac ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10861 Napisano Četvrtak u 06:54 Hronični Motociklopata, 7486 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 3. 2025. at 12:52, aki07 je napisao: Jako su blizu cene polovnih i novih. Konkretno trejser 7, 2021 godina, u osnovnoj varijanti na PA je od 7500 pa na gore dok je nov trenutno 1000e skuplji a za razliku od starije verzije ima i podesavajuci prednji amortizer, veci disk napred i lcd displej.. Ja bi više platio da motor ima analogni sat umesto govnastog lcd ekrana 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4819 Napisano Četvrtak u 07:30 Drug član, 1230 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Disko Nindža je napisao: Ja bi više platio da motor ima analogni sat umesto govnastog lcd ekrana Analogni obrtomer i digitalni brzinomer... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10861 Napisano Četvrtak u 07:45 Hronični Motociklopata, 7486 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Analogni obrtomer i brzinomer sa digitalnom kilometražom +sat+gorivo. Bandit 1200s najepši i najfunkcionalniji satovi ikad 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 74 Napisano Četvrtak u 09:05 (promenjeno) U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prema danasnjim cijenama hrane, motori su jeftini. Prije 6 godina sam platio novi motor cca 10k €, struca kruha je bila cca 1€...danas je mom motoru realna cijena 6-7k €, a struca kruha je 2€. Ako ikad budem mijenjao motor, vise ne uzimam novo, vec bi trazio polovno, do 5godina star sa cca do 50k na celeru. U slucaju da je motor stariji od 5god ako mi prodavatelj telefonski na prvu ne zna rec koliko ulja ide u karter, trazim dalje. Promenio Četvrtak u 09:16 član balinjera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...