Hacky 953 Napisano Utorak u 21:32 (promenjeno) Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kao što znate, u planu je vožnja podrške za studentske proteste u Kragujevcu 15.02.2025. Imali smo tu čast da nas studenti zamole za pomoć, konkretno za ovo: Just now, maza1 said: 1. Kamionski transport BG-KG za zaštitnu ogradu. Ukoliko neko ima kamionče, neka se javi, da im to organizujemo. Prebaciće se 13.Februara Da li ima neko voljan da uskoči i pomogne (za pare, za klopu, za piće, za sve zajedno, za ništa od navedenog, kako god). Ako je neko voljan molim da se javi, može ovde, može u temi na linku ispod, može meni u PP ili na tel 063380084. Link ka temi: Hvala unapred! Promenio Utorak u 21:43 član Hacky 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1695 Napisano Utorak u 21:57 Drug član, 622 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je 35komada ovih ograda. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 477 Napisano Sreda u 05:32 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Prosledicu u grupu na viberu autoskola, pa da neko uskoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3219 Napisano Sreda u 05:46 Drug član, 1887 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Neko mora i betone da vozi tako da i to treba videti, to je tesko bas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 477 Napisano Sreda u 07:12 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih molio samo ako se javi neka autoskola da mi javite. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 953 Napisano Sreda u 10:56 (promenjeno) Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, RankoBg87 said: Neko mora i betone da vozi tako da i to treba videti, to je tesko bas. Ako pricas o blokovima u koje se ,,ubadaju" ograde, nisu betonski, plasticni su, bar oni sa Autokomande, a treba da su to ti, tako da opusteno, da se ne uplasi neko. Promenio Sreda u 11:02 član Hacky 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 953 Napisano Sreda u 11:03 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, tibor said: Ja bih molio samo ako se javi neka autoskola da mi javite. Javila se Danijela iz Kladova upravo, nudi donaciju. Zahvalio sam se i pojasnio da nam treba kamion, a donaciju najbolje da usmeri direktno studentima. Hvala i tebi i njoj i ovako javno. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 953 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno, ograde stigle u KG, uz pomoć našeg @yogibear Hvala ostalima koji su se javili i ponudili pomoć! Ovaj forum je sila! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16301 Napisano pre 20 sati Drug član, 1837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja 'ladno tek sada videh ovu temu ovde! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...