DarkoČa 1769 Napisano Petak u 08:57 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan FLM Touring 2.0 / moto pantaloneXXL veličina Materijal: CorduraBoja: Crne- 2 x spoljni džepovi napred- 2 x otvori za ventilaciju napred- steznici u predelu struka za podešavanje obima- cibzar za spajanje sa pantalonama- cibzari na nogavicama u dnu+ steznici za podešavanje obima nogavica u dnu+ podešavanje širine nogavica u predelu listova u dve veličine- gajke za kaiš- reflektujuċe trake na džepovima i u dnu nogavica- štitnici na kolenima Bukvalno novo, bez tragova korišċenja, kupljene sredinom prošle godine, probane samo, nisu nošene jer veličina mi ne odgovara, velike su mi Moguċa proba i lično preuzimanje u N. Sadu- slanje uz prethodni dogovor - cena za kolege sa foruma: 4.000 rsdInfo: 0652196800 FLM Touring 2.0 moto pantalone XXL - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM FLM Touring 2.0 / moto pantaloneXXL veličina Materijal: CorduraBoja: Crne- 2 x spoljni džepovi napred- 2 x otvori za ventilaciju napred- steznici u predelu struka za podešavanje obima- cibzar za spajanje sa pantalonama- cibzari na nogavicama u dnu+ steznici za podešavanje obima nogavica u dnu+ podešavanje širine nogavica u predelu listova u dve veličine- gajke za kaiš- reflektujuċe trake na džepovima i u dnu nogavicaBukvalno novo, bez tragova korišċenja, kupljene sredinom prošle godine, probane samo, nisu nošene jer veličina mi ne odgovara, velike su miMoguċa proba i lično preuzimanje u N. Sadu- slanje uz prethodni dogovorInfo: 0652196800 Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...