DarkoČa 1832 Napisano Februar 7 Drug član, 624 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan FLM Touring 2.0 / moto pantaloneXXL veličina Materijal: CorduraBoja: Crne- 2 x spoljni džepovi napred- 2 x otvori za ventilaciju napred- steznici u predelu struka za podešavanje obima- cibzar za spajanje sa pantalonama- cibzari na nogavicama u dnu+ steznici za podešavanje obima nogavica u dnu+ podešavanje širine nogavica u predelu listova u dve veličine- gajke za kaiš- reflektujuċe trake na džepovima i u dnu nogavica- štitnici na kolenima Bukvalno novo, bez tragova korišċenja, kupljene sredinom prošle godine, probane samo, nisu nošene jer veličina mi ne odgovara, velike su mi Moguċa proba i lično preuzimanje u N. Sadu- slanje uz prethodni dogovor - cena za kolege sa foruma: 4.000 rsdInfo: 0652196800 FLM Touring 2.0 moto pantalone XXL - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM FLM Touring 2.0 / moto pantaloneXXL veličina Materijal: CorduraBoja: Crne- 2 x spoljni džepovi napred- 2 x otvori za ventilaciju napred- steznici u predelu struka za podešavanje obima- cibzar za spajanje sa pantalonama- cibzari na nogavicama u dnu+ steznici za podešavanje obima nogavica u dnu+ podešavanje širine nogavica u predelu listova u dve veličine- gajke za kaiš- reflektujuċe trake na džepovima i u dnu nogavicaBukvalno novo, bez tragova korišċenja, kupljene sredinom prošle godine, probane samo, nisu nošene jer veličina mi ne odgovara, velike su miMoguċa proba i lično preuzimanje u N. Sadu- slanje uz prethodni dogovorInfo: 0652196800 Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1832 Napisano Februar 28 Drug član, 624 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...