ZGS 44 Napisano Četvrtak u 13:05 U prolazu, 21 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan Je li ugrađivao neko Denali ili sličnu sirenu u BMW R1200RT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Četvrtak u 17:00 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kontaktirati Gorana Brankovića @laband na forumu. On je genijalac za te stvari. Ima i sirenu, i instalaciju, napravi nosač o čas posla ako postoji mogućnost da ga udene negde. Ako neko može da resi može on. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4444 Napisano Četvrtak u 20:38 Nemanja Stojanović, 1466 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavljao na Hondu i na CF. Prilično je jednostavno. Dobije se rele uz sirenu, fale jedino žice i konektori. Šta te buni, gde staviti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZGS 44 Napisano Petak u 18:28 U prolazu, 21 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Skittles said: Šta te buni, gde staviti? Upravo to. Zanima me može li da stane iza fara, ispred viljuške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4444 Napisano Petak u 18:36 Nemanja Stojanović, 1466 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da uzmeš split. Sakriješ kompresor negde ispod, a sama sirena može svuda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...