malitomic 2431 Napisano Mart 5, 2025 Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Bravo Lep posao. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2431 Napisano Mart 6, 2025 Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Spakovao sam oplate I opet se čudio koliko je to komplikovano. Isti posao sam radio na mom Versysu pre dve nedelje i tamo čini mi se ima ukupno 6 srafova, a sve ostalo je na one klinove. Kod Stroma, nisam brojao ali lako može biti i 20, što srafova što zabica, sve se nešto prepliće jedno preko drugog, užas. Skinuo sam i one nesretne nalepnice i na kraju montirao rajsere. Sad je sve super što se hvata za volan tice, oni su mu baš lepo legli. Otišao na kraju opet na voznju 20-ak km. Mrak ,prohladno, ali sta je tu je. Iako sam se dobro obukao vetar nadje put i ulazi kroz rukav. Setih se da stitnici rucki treba da stignu, tako da će oni taj problem da reše. Vizir je na najdonjem položaju i skoro da nemam vetra nigde I lep mi je pogled preko njega. Kad sam se vratio podigao sam ga za jedan podeok, pa cu videti ima li razlike na sledećoj voznji. Neću više jer mi ulazi u vidno polje a to ne volim 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1082 Napisano Mart 6, 2025 Zainteresovan, 233 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa makina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2431 Napisano Mart 6, 2025 Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Vujka je napisao: Bas lepa makina Lepa, lepa..al' ima jedna još lepsa 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1082 Napisano Mart 8, 2025 Zainteresovan, 233 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuh bas lep... Svidja mi se kako izgleda u crnoj boji..... Vuce malko na "opasno" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2431 Napisano Mart 8, 2025 Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vujka je napisao: Uuuh bas lep... Svidja mi se kako izgleda u crnoj boji..... Vuce malko na "opasno" Da izgleda malo opasnije, a ja bas i ne volim crne motore. Njegovom veselom karakteru više odgovaraju žuta i zelena boja, npr. Taj tvoj je top Ovo je moj drugi motor, i on je crn jbg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1082 Napisano Mart 9, 2025 (promenjeno) Zainteresovan, 233 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi deluje da je jako zabavan motor. To jest, hocu reci da sluzi islljucivo za zabavu... I ovom fino stoji crna boja... Ekstra Promenio Mart 9, 2025 član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2431 Napisano Mart 9, 2025 Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Vujka je napisao: Ovo mi deluje da je jako zabavan motor. To jest, hocu reci da sluzi islljucivo za zabavu... I ovom fino stoji crna boja... Ekstra Ooo da, zabava mu je srednje ime. Suzuki mašina 350cc, 30ks, 130kg tezine Prava šunjalica, do stotke raketa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2431 Napisano Mart 9, 2025 Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Danas je pala i jedna ozbiljnija voznja sa Stromcetom, skoro 200km predjenih na potezu Bg-Kosmaj-Arandjelovac-Lazarevac i nazad.. Znaci uglavnom krivine, oštre, blage, bilo ih je svakakvih Asfalt, od solidnog do dobrog, sa mestimično klizavim deonicama.. Upravo tu gde znam da je klizavo sam se i najbolje zabavio, hoće sadnji da zavrti u prazno ko da ga 200konja goni. Inace ide Suzi odlicno, ali bas. Jako je udoban motor. Dužina motora, 19 inča tocak napred, sve je pravljeno da bude to što jeste, i jako je to dobro uklopljeno. Na mašinu i menjac nemam nikakve zamerke, to je sve savršeno. Obično me nerviraju dugački stepeni prenosa, ali je kod njega sve super. Malo sam se u početku pribojavao guma, kako će držati. Iako je sara super, stare su i to dosta. Po završenoj vožnji zaključimo da bolje drže od mnogih novih koje sam vozio bas na tim deonicama. I tako, prodje još jedan jako lep vikend na dva točka. Nadam se da ste se i vi vozili 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2431 Napisano Mart 10, 2025 Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh danas da operem I Stroma i Versysa jer cu ih uskoro oba na oglas Posle pranja ide brisanje, ali na kraju volim da provozam motor da vetar oduva sve zaostale kapljice. Na suv i čist lanac stavim malo nekog maziva. Suzukiju neki dobar Hondin sprej za lanac, Kawi nista ona ima podmazivac. Znaci u kratkom periodu oba motora sam provozao i moram reci da je razlika medju njima velika. U svetu automobila Versis bi mogao biti neki Golf GTI, dok bi Strom lagano bio E klasa Merc.(220cdi) Neverovatno koliko mi je ušao pod kožu ovaj poslednji, da mi ipak neće biti svejedno ako neko dodje da ga kupi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2431 Napisano Mart 17, 2025 Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su i stitnici rucki sa Alija, sasvim su solidni. Ostavio sam originalne tegice jer su bar buplo teži od ovih sto su došli sa njima. Lepo izgledaju moram priznati Motor je završio i na oglasu, mora tako jbg. Ako je neko odavde zaintresovan, moja preporuka za ovaj motor. Cena 4000e Suzuki VStrom 650 Dl 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki VStrom 650 Dl 650, 2004. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 11030 km, Beograd. Cena 4.150 € -... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2431 Napisano Mart 18, 2025 Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kaparisan 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2101 Napisano Mart 18, 2025 Drug član, 919 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ccc nije ti žaoSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2431 Napisano Mart 18, 2025 Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Za sad je ok, biće mi zao kad ode od mene za jedno dve nedelje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2431 Napisano April 7, 2025 Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ode Suzi mom imenjaku Milanu, Da ga lepo služi i uvek kući vrati 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...