Darko Mihajlovic 5586 Napisano Nedelja u 16:55 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 2. 2025. at 10:46, marko_kawa je napisao: @Darko Mihajlovic Kawa 1100sx je model za 2025 i ima Brembo. Uglavnom 1000sx serija ti je bas sport touring, nema greske sa tim modelima, jako se lako vozi, imas kofere, sedenje je skoro uspravno, 140ks i vise nego dovoljno. H2 je egzotika, vise je sport nego touring, ali daleko od toga da ne moze da se vozi da duze ture. Ja sam zaljubljenik u Kawasaki, zbog zelene boje, estetike i pouzdanosti. Versys 1000 je isto odlican, pogotovo sad ova novi model 1100. Vozio samo Kawu i uvek cu je voziti kawa SX mi se generalno bas svidja i , iskreno , mrtva trka je sa novim suzukijem gsx-s 1000 gt.. ( na sx mi se samo nekako ne svidja onaj retardirani vizir ) sx bih vozio ... versys je odlican motor , ali to trenutno ne , ti visoki motori jos nisam to ja... On 4. 2. 2025. at 10:46, marko_kawa je napisao: @Darko Mihajlovic Posalji ovu sliku tom drugaru, h2 sx 2019. ma znam , pisu ljudi svasta ... pusti to... On 2. 2. 2025. at 23:24, marko_kawa je napisao: Trenutno vozim Kawasaki H2 SX 2020 i ne planiram da menjam u skorije vreme cekaj bre , samo da povezem ...pa tvoj motor je 2020 god , a ne 2023 god ? u delti si ga kupio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_kawa 19 Napisano Nedelja u 17:18 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: H2 SX SE Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: kawa SX mi se generalno bas svidja i , iskreno , mrtva trka je sa novim suzukijem gsx-s 1000 gt.. ( na sx mi se samo nekako ne svidja onaj retardirani vizir ) sx bih vozio ... versys je odlican motor , ali to trenutno ne , ti visoki motori jos nisam to ja... ma znam , pisu ljudi svasta ... pusti to... cekaj bre , samo da povezem ...pa tvoj motor je 2020 god , a ne 2023 god ? u delti si ga kupio ? U Delti, 2020, 14.500km na satu bilo. Suziki je za mene mali, ali opet kažem ko šta volim, ja sam Kawasaki sektaš ali poštujem i druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5586 Napisano Nedelja u 17:31 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, marko_kawa je napisao: U Delti, 2020, 14.500km na satu bilo. Da da da ... Ne vezano za temu , ovako nesto pitam , bzv... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...