aldinvilić 0 Napisano Januar 29 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam Piaggio nrg 50ccm kad je hladan tesko pali trebam puno kurblanja da bi upalio a kada upali ja ga ugasim i opet da ga upalim, upali bez problema i ler gas je ne miran na Leru radi od 3000 do 1800 i da napomenem cistio sam karburator opet isto zasto se to desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Januar 29 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam Piaggio nrg 50ccm kad je hladan tesko pali trebam puno kurblanja da bi upalio a kada upali ja ga ugasim i opet da ga upalim, upali bez problema i ler gas je ne miran na Leru radi od 3000 do 1800 i da napomenem cistio sam karburator opet isto zasto se to desava?Ово је веч по ко зна који пут: нема компресије и тражи полуремонт. Значи опет: двотактни кад пали само на курблу кад је хладан а кад угреје и на алансер - ослабљена компресија. Кажеш да пали од много курблања - много ослабљена компресија. Очекуј врло брзо да не пали ни после много курблања уопште. Што раније прихватиш реалност спашаваш систем за курблање који није јефтин, да не причам да можеш да поломиш и странично деклоSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 180 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 185 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Krokodilo je napisao: да не причам да можеш да поломиш и странично декло A može i da pocepa patiku kad mu sklizne kurbla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Januar 30 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan A može i da pocepa patiku kad mu sklizne kurblaПа да и то, и што шта другоSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 0 Napisano Januar 30 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Malo ispod 5 bara je kompresija da li znate odprilike sta mu sve trebam mjenjati i da li je tesko to zamjeniti jer je vodeno hlađenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Januar 30 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo ispod 5 bara je kompresija da li znate odprilike sta mu sve trebam mjenjati i da li je tesko to zamjeniti jer je vodeno hlađenje?Клип специјала, бушење цилиндра, нови дихтунг испод цилиндра и гумице на глави, нови семеринзи на радилици. Ово је све под условом да је клипњача без луфта и лагери радилице добри. Ја би растурио агрегат и темељно прочешљао све.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 0 Napisano Ponedeljak u 20:06 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav opet posto je orginalni piaggio nrg klip i cilindar veoma skup a ja nisam bas sa parama da li je moguće povecati kompresiju na neki drugi način a da ne kupujem sve to da li ce se povecati honovanjem cilindra zamjenom karika dihtunga itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 809 Napisano Utorak u 09:29 Zainteresovan, 498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar specijala, znaci nosis svoj na busenje a klip kupujes za 0,5mm veci. Ne mora da bude original, uzmi meteor ili nesto slicno i radice posao savrseno. Takodje proveri i semeringe na radilici, moraju biti potpuno suvi. Ukoliko su vlazni potrebno je i njih promeniti jer uticu na paljenje hladnog motora i nestabilan ler gas(fals vazduh). S tim sto, ako su lezajevi radilice losi, zamena semeringa je samo kratkotrajno resenje i opet ce se razbucati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Utorak u 10:25 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar specijala, znaci nosis svoj na busenje a klip kupujes za 0,5mm veci. Ne mora da bude original, uzmi meteor ili nesto slicno i radice posao savrseno. Takodje proveri i semeringe na radilici, moraju biti potpuno suvi. Ukoliko su vlazni potrebno je i njih promeniti jer uticu na paljenje hladnog motora i nestabilan ler gas(fals vazduh). S tim sto, ako su lezajevi radilice losi, zamena semeringa je samo kratkotrajno resenje i opet ce se razbucati.Не мора ни Метеор и он је скуп, имаш Сукоки, Вернал, па чак и ТММП. Аке се добро избуши и разради, има да га убијеш.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Utorak u 10:27 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo ispod 5 bara je kompresija da li znate odprilike sta mu sve trebam mjenjati i da li je tesko to zamjeniti jer je vodeno hlađenje?Да би било који агрегат могао некако радити, 6 бара је мин.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 0 Napisano Utorak u 11:13 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim bas da vuce fals zrak tude jer mislim da majstor koji mi je isključivo crevo ulja iz karburator da nije začepio tu rupu u koje ulazi crevo pa da vuče tude falš zrak sta vi mislite da li bi se desavao nemiran ler gas i slabo paljenje hladnog ako tude vuče fals vazduh? Promenio Utorak u 14:47 član aldinvilić Pogresno napisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Sreda u 08:54 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim bas da vuce fals zrak tude jer mislim da majstor koji mi je isključivo crevo ulja iz karburator da nije začepio tu rupu u koje ulazi crevo pa da vuče tude falš zrak sta vi mislite da li bi se desavao nemiran ler gas i slabo paljenje hladnog ako tude vuče fals vazduh?Необуздан рад јесте, али тешко паљење не, јер та цевчица је веома малог пречника.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...