sytomos 7 Napisano Nedelja u 16:55 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan tako da ne kapiram sto ne mogu da ga nastalujem da radi lepo kako treba iskreno ako je u pitanju magnet to ce lako da se resi jer paljenje je novo platine kondenzator bobina nije nova ali radi odlicno kao i kalem za svetlo. on inace ima jaku varnicu kako treba samo eto nesto me koci da konacno radi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Nedelja u 17:50 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да би конус држао, додирне површине морају бити мазне и чисте. Сваки опиљак од оштечења поремечује конусни спој и прави га нестабилан. Чак и на савршени конус није на одмет да доџе кап две плави Локтајт.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano Nedelja u 17:59 (promenjeno) U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Krokodilo je napisao: Да би конус држао, додирне површине морају бити мазне и чисте. Сваки опиљак од оштечења поремечује конусни спој и прави га нестабилан. Чак и на савршени конус није на одмет да доџе кап две плави Локтајт. Sent from my SM-G998B using Tapatalk dakle sta predlazes da uradim sa radilicom i magnetom ? msm da menjam i ako treba sta da menjam ? Promenio Nedelja u 18:04 član sytomos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Nedelja u 18:23 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако ти није финансиски проблем, нова радилица и добар или нов магнет. Нове лежајеве на радилици и нове семеринге. Са стране ламела препоручујем овакав лежај а код магнета обични.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano Nedelja u 18:27 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Krokodilo je napisao: Ако ти није финансиски проблем, нова радилица и добар или нов магнет. Нове лежајеве на радилици и нове семеринге. Са стране ламела препоручујем овакав лежај а код магнета обични. Sent from my SM-G998B using Tapatalk semeringe sam skoro stavljao nove al ako treba opet cu zamenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano Nedelja u 18:36 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan bolcna na klipu mi je 10mm tak oda ova bi radilica mogla ? https://agromoto.rs/tomos-motori/motorna-grupa/radilica-tomos-a3-fi-10-mm/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Nedelja u 18:49 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan bolcna na klipu mi je 10mm tak oda ova bi radilica mogla ? https://agromoto.rs/tomos-motori/motorna-grupa/radilica-tomos-a3-fi-10-mm/Могла би, ја обично узимам радилице где је клипњача Рокет.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano Nedelja u 18:50 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Krokodilo je napisao: Могла би, ја обично узимам радилице где је клипеача Рокет. Sent from my SM-G998B using Tapatalk uzecu onda magnet i radilicu pa cu da sastavim masinu onda ako ne proradi onda nzm xddd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Ponedeljak u 07:39 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не може све да је ок а да не ради, нема теорије. По новој радилици нема лупања, по лежајеве нема лупања, индустриски фен да ради. Радилица се навлачи на лежај са спољне стране. Стављаш подметаче које упиру на унутрашњи део лежаја и користиш шраф за магнет да би навуко радилицу у лежај. Други лежај је дводелан, један део иде на радилицу а други на блок, то ти омогучава лако склапање и раздвајање блокова без непотребног чекичања. Кад склопиш оба блока монтираш семеринге. Пре монтаже радилице део према ламелама има оштру ивицу, ту ивицу благо обориш на брусилици и измазниш воденим папиром. То омогучава да семеринг лепо склизне на радилицу.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano Ponedeljak u 09:34 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Krokodilo je napisao: Не може све да је ок а да не ради, нема теорије. По новој радилици нема лупања, по лежајеве нема лупања, индустриски фен да ради. Радилица се навлачи на лежај са спољне стране. Стављаш подметаче које упиру на унутрашњи део лежаја и користиш шраф за магнет да би навуко радилицу у лежај. Други лежај је дводелан, један део иде на радилицу а други на блок, то ти омогучава лако склапање и раздвајање блокова без непотребног чекичања. Кад склопиш оба блока монтираш семеринге. Пре монтаже радилице део према ламелама има оштру ивицу, ту ивицу благо обориш на брусилици и измазниш воденим папиром. То омогучава да семеринг лепо склизне на радилицу. Sent from my SM-G998B using Tapatalk pa da i ja sam isto to pomislio, sve sam bio zamenio samo ne radilicu i magnet. juce sam rastudio celu masinu i izvadioradilicu jedan lezaj je ostao na njoj a drugi ostao msm ko zna koliko je to vibriralo i sta vec sad klipnjaca nema lufta ali dal su lezaji dobri ko zna zato menjam sve . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano Ponedeljak u 10:58 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Krokodilo je napisao: Не може све да је ок а да не ради, нема теорије. По новој радилици нема лупања, по лежајеве нема лупања, индустриски фен да ради. Радилица се навлачи на лежај са спољне стране. Стављаш подметаче које упиру на унутрашњи део лежаја и користиш шраф за магнет да би навуко радилицу у лежај. Други лежај је дводелан, један део иде на радилицу а други на блок, то ти омогучава лако склапање и раздвајање блокова без непотребног чекичања. Кад склопиш оба блока монтираш семеринге. Пре монтаже радилице део према ламелама има оштру ивицу, ту ивицу благо обориш на брусилици и измазниш воденим папиром. То омогучава да семеринг лепо склизне на радилицу. Sent from my SM-G998B using Tapatalk kako se zove taj lezaj sto preporucujes za stranu prema lamele ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano Ponedeljak u 11:32 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma dobra radilica i lezaj topp hahahahahahahahhahahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Ponedeljak u 13:57 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Обични је 6203 а рол је NJ 204 ваљда, питај у радњу која је ознака 6203 у NJ изведби тачно.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano juče u 07:34 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Боја радилице на видеу којег си пустио указује да ти је ауспух запушен поприлично.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano juče u 07:36 (promenjeno) U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan inace imam pitanje za tomos za koje nailazim na razne odgovore. koliko ulja ide zapravo ? (za menjac) 200 ili 250ml ? Promenio juče u 07:46 član sytomos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano juče u 07:39 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Krokodilo je napisao: Боја радилице на видеу којег си пустио указује да ти је ауспух запушен поприлично. Sent from my SM-G998B using Tapatalk imam jos jedan auspuh pa mogu njega da stavim ma da sam video da izbacuje lepo dim sad nzm iskreno, ko zna od kada je tako ta radilica, ja sam menjao sve osim nje i magneta jer sam verovao da je ok xdd glup sam ispao iskreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano juče u 07:40 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Krokodilo je napisao: Боја радилице на видеу којег си пустио указује да ти је ауспух запушен поприлично. Sent from my SM-G998B using Tapatalk kako da ocistim auspuh ? pre sam cuo da su ljudi sipovali benzin pa upale da izgori sad nzm dal je to realno da se radi xd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano juče u 07:42 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је све по пропису ураџено, и,бушено бла, бла, ништа више од 2% доброг полусинтетика или синтетика. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano juče u 07:54 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako da ocistim auspuh ? pre sam cuo da su ljudi sipovali benzin pa upale da izgori sad nzm dal je to realno da se radi xdАуспух се најбоље чисти горењем, е то код Томоса повлачи да хром потамни. Усијаш неких 10 см на лонцу да поцрвени и почне да дими, онда убацујеш пламен у издувној грани неко време, па обратно. Све док нападно дими, кад дим престане прекидаш и оставиш да се охлади. Кад се охлади отресеш гар бар 300, 400 па и више грама. Ауспух постане осетно лакши али хром више не свети. Ово није поступак за у град јер чур и смрад су основа за пријаву. Горење се ради плинским бренером или стара добра бензиска лет ламба, може и мап гас али пажљиво јер је пламен веома јак.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano juče u 07:56 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Krokodilo je napisao: Ауспух се најбоље чисти горењем, е то код Томоса повлачи да хром потамни. Усијаш неких 10 см на лонцу да поцрвени и почне да дими, онда убацујеш пламен у издувној грани неко време, па обратно. Све док нападно дими, кад дим престане прекидаш и оставиш да се охлади. Кад се охлади отресеш гар бар 300, 400 па и више грама. Ауспух постане осетно лакши али хром више не свети. Ово није поступак за у град јер чур и смрад су основа за пријаву. Горење се ради плинским бренером или стара добра бензиска лет ламба, може и мап гас али пажљиво јер је пламен веома јак. Sent from my SM-G998B using Tapatalk pa od odavno nije sjajan xddd ceo auspuh je crn xd mislio sam da ga ocistim spolja malo onom cetkom celicnom sto ide na brusilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano juče u 08:00 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Спољашни изглед није пресудан за добро издувавање.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano juče u 08:01 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Krokodilo je napisao: Спољашни изглед није пресудан за добро издувавање. Sent from my SM-G998B using Tapatalk da nije ali sam mislio cisto onako da bolje izgleda xd nisam ni razmisljao da je zapusen i to. svakako ocisticu ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да можеш да наџеш неки Laser, Lipnik, MF pover, а жожеш и од скутера. Употребиш постојечу грану а од скутера навариш педантно.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sytomos 7 Napisano pre 7 sati (promenjeno) U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan inace malopre gledam klip rekoh ajde da ga malo ocistim jer je sve garav i vidim da nema strelicu uopste msm nzm kako da ga montiram opet xd da li je normalno da neki klip nema strelicu ? ja nisam nailazio na takve pre iskreno. Promenio pre 7 sati član sytomos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...