Jump to content

Moto Zajednica

Podrska studentima Novi Sad 01. Februara 2025.

Recommended Posts

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008)
1 hour ago, Patriota said:

Inače,čisto evidencije radi,redara je bilo samo 11 🤣. Sreća pa su svi razumni i normalni pa i nije bilo teško sarađivati sa tolikim brojem ljudi

Lakše je bilo usmeravati kolege na dva točka nego objasniti bakicama da se strpe dok kolona ne prođe i da ne počine samoubistvo 😡

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1044 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka

Vraćam se upravo iz NS i naletim na buljuk taksista, na Batajničkoj petlji, idu za NS. 

E sad mi je ugođaj potpun. 

• Sviđa mi se 6

• Integrisan, 5268 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Studenti za prekid blokade
Građani se okupljaju oko Mosta sloboda, gde bi u 15 časova trebalo da počne plenum sa građanima. Iako je ranije najavljeno da bi odluka o nastavku ili obustavi blokade Mosta slobode trebalo da se donese na plenumu, reporterka N1 navodi da studenti planiraju da blokadu okončaju danas, kako je i bilo planirano.

Namera im je da se sa novim protestima i blokadama pojave za nekoliko dana, a jedan od datuma koji se spominju je 15 februar za Dan držanosti, odnosno Sretenje.

• Sviđa mi se 2

• Integrisan, 8506 postova

IMG20250202134525.thumb.jpg.dd242cfcaf1ab8b3a9f55e921c3eed0d.jpg

Čeka se "plenum". I dalje je puno ljudi. Danas ili neki drugi dan, otkrivam u sebi koliko sam pun poverenja da će univerziteti znati ovo da vode. Malo sam i iznenadjen stepenom istog kod sebe. Bez rezerve, iz stomaka. Pokazali su da ovaj sistem sinergije mnogih pameti melje. 

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

• Drug član, 1426 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
2 minutes ago, Motorcyclist said:

Namera im je da se sa novim protestima i blokadama pojave za nekoliko dana, a jedan od datuma koji se spominju je 15 februar za Dan držanosti, odnosno Sretenje.

Најбоља могућа одлука.

Треба пауза.

Да се прикупи нова енергија и да се смисле наредни потези.

Не треба брзати. 

Искрено се надам да је то то за данас.

Подршка за студенте, верујем да бар неко од њих чита.

Будите јединствени, не иступајте појединачно, за све одлуку које доносите добро размислите и три пута сеците.

Сви правимо грешке, и сви различито мислимо, али овде морамо да будемо заједно у једном интересу.

Ту смо за вас шта год треба.

Само јако до коначне победе.💪

• Sviđa mi se 4

• Integrisan, 8506 postova
pre 13 minuta, Marko05 je napisao:

Искрено се надам да је то то за данас.

Aber sa terena: to je to. I ja mislim dobra odluka. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• moto merkat °°, 4951 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD
pre 7 minuta, Marko05 je napisao:

Да се прикупи нова енергија и да се смисле наредни потези.

Njihovi potezi su vec smisljeni, ne rade u trku. Kada su objavili da idu peske vec su se fizicki spremali. 

Bez rezervno im verujem, mogu samo da "podmetnem" ledja ako treba i to je to. 

• Sviđa mi se 9
  • Podržavam 8

• Drug član, 3053 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Spiskovi, spiskovi i sve po spisku :D :D :D 

Naučio sam da se ne stavljam ni na kakav spisak koji nije za sutra, nikad ne znam šta će da me snađe pa da ispadnem jedan od onih što se u poslednjem momentu predomisle. E, zato lepo ja krenem juče sa samo pola sata zakašnjenja u odnosu na vreme koje sam planirao i naravno... prazna pumpa. Stigao sam kolonu u Pa(u)zovi :D :D Ali, to mi je dalo jedinstven pogled na prazan stari put, a još više na to kako su panduri savršeno odradili svoj posao. Na svakom uključenju, ma i najmanjeg puta, bilo je OSL sa stopkom. Mnogi su mi se i javljali, hvala! Najviše i najprijatnije me je iznenadio broj mladih policajki. Svaka im čast što su izabrale jednu (svejedno šta ja mislim o njoj) tešku i opasnu profesiju. Bravo devojke!

O samoj koloni, dočeku i pozdravima naroda uz put i po NS, nemam šta da pišem. Sve ste napisali, veličanstveno. Hvala im!

Emocije... Onoliko divnih osmeha, pristojnog ponašanja, ljubaznosti i otvorenosti na svakom koraku, baš dugo nisam doživeo. Suze same krenu kad se osvrneš. Suze od radosti, ljubavi (već zaboravljen pojam ili izlizan u herc-romanima), optimizma. Na šta će da sve na kraju ispadne, niko ne zna, ali ako im se ne mešamo, verujem da će ova deca uspeti da nam svakako svima bude svima bolje. Da malo poguruaju ovu državu u smeru u kom treba da ide država koja je vlasništvo naroda, a ne pojedinaca ili partije (partokratska država), ma koja da je.

Povratak je bio... smrzo sam se. Jedva sam sišao s motora, nisam mogao da skinem kacigu jer se (izgleda) kopča zaledila. Pola brade mi Ljilja počupa, pokušavajući da mi je skine. Ništa nisam video kad spustim vizir jer se magle i on i naočare, a kad vozim sa malo dignutim, smrzavam se kao i sa skroz dignutim, ali mi ne suze oči. Od jutros me boli grlo. 

Sve u svemu VREDELO JE!!!! 

• Sviđa mi se 25

• U prolazu, 55 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm

Ljudi moji kakva 2 dana... Ne znam kojim recima bih opisao sve ovo cemu sam prisustvovao... Neverovatno za sta smo sve sposobni kad se ujedinimo, a sa druge strane ne mogu da verujem sta je sve moralo da se desi da bi se narod probudio i ujedinio.

I kao student i kao bajker moram Vam svima reci VELIKO HVALA, bila mi je cast i zadovoljstvo voziti u koloni sa svima Vama, podrska i dobrota koju ste pokazali ne samo studentima, vec celom narodu ce se pamtiti zauvek!

Takodje, divno je videti kako stariji (bez uvrede) pustaju mladima i studentima da vode ovo onako kako oni misle da treba i pruze podrsku tamo gde su je oni trazili, iako se ovo tice svih nas! Takvo poverenje se ne vidja cesto, i zato HVALA JOS JEDNOM! A mi cemo ga nadam se opravdati!

Kao Bajker ponosan, kao Student zahvalan!
Idemo do kraja!!!  

Promenio član Ćusti
  • Sviđa mi se 26

• Drug član, 3053 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija
59 minutes ago, Ćusti said:

Takodje, divno je videti kako stariji (bez uvrede) pustaju mladima i studentima da vode ovo onako kako oni misle da treba i pruze podrsku tamo gde su je oni trazili, iako se ovo tice svih nas! Takvo poverenje se ne vidja cesto, i zato HVALA JOS JEDNOM! A mi cemo ga nadam se opravdati!

Naša generacija je, nadam se, svesna da smo se dvaput zeznuli  u proceni. Sve one demonstracije do finala 5. oktobra su prvi zez, a drugi što smo sadašnje generacije otpisali kao"mlitave, nezainteresovane, apolitične, gledaju samo svoje dupe, čim završe školu-pale odavde". 

Koliko mi je žao što sam se zeznuo u prvom, toliko sam srećan što sam se zeznuo u drugom. Kako stvari za sada stoje, mladost ste kakvu svaki narod može da poželi i da bude uveren da će njegova zemlja još dugo i srećno postojati. Svaka vam čast, deco mila. Samo ne dozvolite da vas obmanu na neki način, na neku priču, da vas razjedine (jer je u tome vaša najveća snaga za borbu).

Promenio član misa-pei
  • Sviđa mi se 4
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Solo Rider, 3219 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

😲😬☹️

WWW.NOVOSTI.RS

KAKO saznajemo, nešto posle 13 časova u Novom Sadu u ulici Narodnog fronta došlo je do pada motocikliste koji se kao učesnik protesta nalazio na mestu blokade Mosta slobode.

• Tužan 3

• Drug član, 1311 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
Pre sat vremena, misa-pei je napisao:

Naša generacija je, nadam se, svesna da smo se dvaput zeznuli  u proceni. Sve one demonstracije do finala 5. oktobra su prvi zez, a drugi što smo sadašnje generacije otpisali kao"mlitave, nezainteresovane, apolitične, gledaju samo svoje dupe, čim završe školu-pale odavde". 

Koliko mi je žao što sam se zeznuo u prvom, toliko sam srećan što sam se zeznuo u drugom. Kako stvari za sada stoje, mladost ste kakvu svaki narod može da poželi i da bude uveren da će njegova zemlja još dugo i srećno postojati. Svaka vam čast, deco mila. Samo ne dozvolite da vas obmanu na neki način, na neku priču, da vas razjedine (jer je u tome vaša najveća snaga za borbu).

Poklopi se tvoj post sa slikom koju mi ćerka upravo poslala i to je to centar mete za nas koji smo zajebali i ostavili na pola.

Meni lično je simbolika velika, ja 96 počeo studije i odmah protesti, ona ove godine i eto protesti, nadam se da će unuci ziveti u normaloj zemlji Srbiji.

20250202_162828.jpg

• Sviđa mi se 15

pre 3 minuta, BaneVuk58 je napisao:

😲😬☹️

WWW.NOVOSTI.RS

KAKO saznajemo, nešto posle 13 časova u Novom Sadu u ulici Narodnog fronta došlo je do pada motocikliste koji se kao učesnik protesta nalazio na mestu blokade Mosta slobode.

upravo mi zena čita , zamotao m u se neki konopac na putu i pao je, na zalost povredjen je, jebem ti sranje, samo da bude dobro:'(

• Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1 GT
5 minutes ago, BaneVuk58 said:

😲😬☹️

WWW.NOVOSTI.RS

Kako sam cuo od policajca, koleno i kljucna kost su stradali. Pao je pri jako maloj brzini kako sam video.

Taj kanap je stvarno slabo vidljiv, te mu je zapeo za tocak, zajedno sa kesama. Coveka je bas poterao maler tog dana. 

Zuta Daytona, BG table.

Promenio član Slammer
  • Tužan 1

• Drug član, 1078 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE

Uopšte ne delim mišljenje da su demonstracije krajem devedesetih bile promašaj i da je kulminacija 5. Oktobra bila za*eb. Za*eb je nastao posle kad smo se opustili i mislili da smo 5. Oktobra završili posao.

Sent from my M2006C3MII using Tapatalk

• Sviđa mi se 8
  • Podržavam 6

• Drug član, 838 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

Pribojavao sam se da će studenti (i građani) danas u 15h doneti oduku da se protest produži za dodatnih 24h ali su ponovo doneli odličan predlog (koji je prihvaćen) da se protest produži za 3h radi čišćenja prostora.

Pored već pomenutih dešavanja koja izazivaju buru emocija, meni su danas dve stvari izazivale novi talas pozitivne energije. Prva je lucidni šou redara koji su od prelaska pešačkog prelaza na zeleno napravili takav šou i igru u kojoj su se svi beskrajno zabavljali i uživali. Od prelaska pešaka na semaforu napraviti opšte veselje i šou, pa to mogu samo oni :care:

Drugi utisak su tri prelepe mlade devojke (jednu je na žalost zaklonio prolaznik) koje su delile super srdačne zagrljaje svima koji to požele. Kao generacija njihovih očeva nisam hteo da zloupotrebim njihovu srdačnost, a postojala je i realna opasnost da bi Hiltijem morali da me razdvajaju...:)

Hug1.PNG.d835581d25bf2e94ce3bb013c1520611.PNG

Promenio član ZoraNS
  • Sviđa mi se 17
  • Haha 1

pre 16 minuta, Interceptor BP je napisao:

Uopšte ne delim mišljenje da su demonstracije krajem devedesetih bile promašaj i da je kulminacija 5. Oktobra bila za*eb. Za*eb je nastao posle kad smo se opustili i mislili da smo 5. Oktobra završili posao.

Sent from my M2006C3MII using Tapatalk

zato i napisah da smo ostavili na pola, na zalost

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 657 postova
  • Motocikl: -

Ajde lepo priznaj da ti je žena bila tu, šta nam sad prosipaš floskule.

Edit: odnosi se na ZoraNS, da ne misli piki da ga prozivam.

Promenio član admiki
  • Podržavam 1

pre 1 minut, admiki je napisao:

ja uleteh izmedju vasa dva posta, ali kad sam već tu dojava je da ima preko 600 taksista:jee1:

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 838 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer
pre 18 minuta, admiki je napisao:

Pretpostavljam da misliš na mene u ovom postu, ali ja sam duže (srećno) razveden nego što su stare te devojke...:rolleyes:

Promenio član ZoraNS
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• U prolazu, 55 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm
22 minutes ago, Slammer said:

Kako sam cuo od policajca, koleno i kljucna kost su stradali. Pao je pri jako maloj brzini kako sam video.

Taj kanap je stvarno slabo vidljiv, te mu je zapeo za tocak, zajedno sa kesama. Coveka je bas poterao maler tog dana. 

Zuta Daytona, BG table.

Jao bre mislim da sam ga video jutros, bio je parkiran blizu semafora... Jel se zna gde je covek, u kojoj bolnici, i kakvo mu je stanje?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja