the_doctor 8763 Napisano Januar 24 Drug član, 902 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što piše u naslovu. Nošene tri god. I dalje u korektnom stanju. Sve rane junačke na njima se vide na slikama. Parice od prodaje idu direktno za markere, flomastere i slično. Rekoše neka fina deca da im trebaju - da iskažu svoje umetničke misli na transparentima. . . . Broj su 43. Sva moja obuća je 44, kao orjentir. Mada ima dole na slikama dužina uloška - ne može preciznije. 4500din 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8763 Napisano Januar 25 Drug član, 902 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam danas obavio donaciju parica za naše borce za pravdu, cena čizama ide za simboličnih 3000din... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11238 Napisano Januar 26 Ne silazi, 2599 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, da se upišem na listu... Skoro sam uzeo jedne od našeg kolege, polovne u odličnom stanju. Međutim, malo me broj zeza... Zato bih voleo da prvo probam, i ako je taman, kupujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8763 Napisano Januar 26 Drug član, 902 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Može @Blaza, kad god hoćeš. 064/25-35-195 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8763 Napisano Januar 26 Drug član, 902 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Otišle kod novog vlasnika. Srećno da služe! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11238 Napisano Januar 26 Ne silazi, 2599 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A šta reći za prodavca...nezgodan za trgovinu, čudo jedno ! Umalo da se posvađamo oko cene... Biće revanš u kafani, to nam ne gine ! Hvala !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8763 Napisano Januar 26 (promenjeno) Drug član, 902 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da te služe druže @Blaza. Bilo mi je zadovoljstvo! Promenio Januar 26 član the_doctor 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4438 Napisano Januar 27 Drug član, 1099 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Saće Blaža da bude malo Doctor. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 227 Napisano Januar 28 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije dr al može da pogledaПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...