Čeh 1009 Napisano Septembar 19, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan NAPOMENA: OVO JE ŠALA Evo sklepah ovo na brzinu :twisted: :twisted: Nemo' da neko dobije neku ideju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 19, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan NAPOMENA: OVO JE ŠALAEvo sklepah ovo na brzinu :twisted: :twisted: Nemo' da neko dobije neku ideju.... U svakoj sali pola istine(skraticu cev na pola :twisted: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 22, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Savetujem ti da se klonis takvih tipova. Oni vide da si mlad, pa se izivljavaju i kurce (sto si finiji, oni su gori). Kad im preprecim put, idu u rikverc kao kurve, jer vide da ima neko ko je ludji i od njih (pogotovo sto svi znamo da nam je glava u torbi i kad vidim da mi neko namerno sece put ili ne da da prodjem ili mi se popne na "ledja", da ne kazem na nesto drugo, stvarno poludim). Onda se setim i onih od juce, prekjuce itd itd i dodje mi da se osvetim za sve nas. Veruj mi, kad osete da je i "onaj drugi malo zajebaniji tip" pocinju da masu, objasnjavaju, cak se izvinjavaju. Takve ili obidji (sto ti je moj savet obzirom na tvoje godine, ili se vozi sa nekim starijim bajkerima, pa onda peglanje do zore)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 23, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Neznam , ali sve ovo mi je od nekud poznato. Eh, te taksisti uvjek su problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Septembar 23, 2006 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan U mom rodnom gradu nema mnogo taxista,srecom,medjutim ima lokalnih idiota,koji su uvjek voljni da popune tu prazninu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...