Jump to content

Moto Zajednica

Leatt ili Airoh

Recommended Posts

• U prolazu, 54 postova
  • Motocikl: Transalp XL700

Ima li neko iskustva sa Leatt kacigama?

sad su izbacili neke nove modele konkretno 8.5 i 9.5, nisu bas najjeftiniji ali deluju skroz ok

ova 9.5 ima neku magnetnu kopcu, prvi put vidim tako nesto

Druga opcija mi je Airoh commander 2

KOMPP.CO.RS

Osvojite sve vrste terena Evolucija bestselera Odobren ECE 2206 DD Ring kopča Visor Extra Wide Vision A3S (AIROH automatski sistem protiv magle)  Sistem zaključavanja...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1205 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

ova ariox mi je jedna od najlepših adv enduro kaciga , ono što mene interesuje koliko je bučna na auto putu .

Znam da ne postoji "sveti gral" tiha kaciga ali samo da nije prebučna..

• Drug član, 2081 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Previše subjektivna stvar je to koliko je neka kaciga bučna. Zavisiće najpre od oblika glave onoga ko je nosi, tj koliko mu lepo leži. Dalje od motora koji vozi, tj. zaštite od vetra itd. , pa onda i sa čime je poredi, tj. kakvu je kacigu imao ranije.  Možeš dobiti dijametralno različite odgovore od dva vozača.

Za auto put - čepići za uši obavezno, bez obzira na kacigu, oni prave veliku razliku, ali to verovatno i sam znaš. Skoro sam po preporuci sa foruma uzeo MotoSafe Race, i stvarno su odlični.

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• U prolazu, 54 postova

I meni je airoh jedna od lepsih, i bio sam se namerio da je kupim medjutim vidim prvo da su izbacili verziju 2 i ovaj video pa sam malo ukocio i resio da odem da pogledam tu noviju varijantu

• Drug član, 1205 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Ja nosim LS 2 kacigu,konstantno zagledam druge kacige kod kolega kad pravimo pauzu prilikom vožnji.

Recimo nedostatke koje sam primetio na ls2 sam video i na flip up Nolanu, koji je lepljen izolirkom na krajevima..... Skupa kaciga a toliko sličnosti u nekvalitetu sa LS2 u nečemu čak i gora... a tipa samo 2 godine u upotrebi . 

I za par drugih brendova sam bio u fazonu,čekaj 500 eur a plasika i padinzi isti kao na ovom mom sranju...

Nemam pojma ostaje da vidim šubert i šojku  jer ovo za airoh u videu gore je isto kao kod mene, nivo 140 eur kacige..

Baš sam očekivao da kaciga od 5 -7 glava  bude bitno kvalitetnija, generalno pričam za tržište

.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1034 postova
  • Motocikl: Lep

Mislim da svaku kacigu jednostavno treba probati. Meni su Airoh ovako jako lepe, ali kao da su radjene da ne idu na moju glavu, jednostavno svaka mi je tako neudobna, dok LS2 mi je udobnija i od Sharkovih i mnogih drugih.

• U prolazu, 54 postova

@Džim Džarmuš Bas tako sto se tice kvaliteta...ali realno tesko to moze da se vidi sve tokom probe i kupovine, jedino kroz iskustvo koriscenja

@Abi A meni npr bas LS2 nije legao, a hteo sam onu chalenger da uzmem, bas mi se svidela ona explorer

Ove cene i kod airoha i kod leatta su tolike najvise zbog karbona verovatno, mada su celi paketi po meni ok odnos sta se plati/dobije

Je l koristio neko ovo vizire koji samopotamnjuju? to ima ova leatt kaciga

iskreno vise bih voleo da ima naocare suncane ali ne znam mozda je ovo ok

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja