bdada 14992 Napisano Januar 17 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo iznad km znas sta znaci. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Januar 17 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bmw said: Kolega, koliko je prešao taj motor ako nije tajna....znam da je sve po želji za dobre pare ali me ipak zanima koliko mu piše na satu... Nije tajna, kilometraza se jasno vidi na slici, 72000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Januar 19 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda sam malo očoravio sa godinama....hvala Nikakva kilometraža za taj motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Januar 19 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bmw said: Izgleda sam malo očoravio sa godinama....hvala Nikakva kilometraža za taj motor... Pozni pubertet desava se... Ja ga uvezao sa 49.900km u avgustu 2023. i sad ima 72.100km. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Januar 19 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bogami,lepo....a ako nije tajna, kolika je potrošnja ove "BavarišeMotorWerk" sprave u normalnoj vožnji naravno.....jel troši ko narkoman ili je štediša ko upaljač..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Januar 20 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, bmw said: Lepo bogami,lepo....a ako nije tajna, kolika je potrošnja ove "BavarišeMotorWerk" sprave u normalnoj vožnji naravno.....jel troši ko narkoman ili je štediša ko upaljač..... Sve zavisi od stila voznje, 5.5L do 7L, ipak te ponese taj njegov obrtni moment i stabilnost na putu da nemas predstavu o brzini... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10299 Napisano Januar 20 Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan To mi je isto rekao i "pozamašni" makedonac u Beloj Crkvi, na moto skupu, za potrošnju od 5,5 L, normalne vožnje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2788 Napisano Januar 21 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima K1600GT imao sam prilike da ga probam, preozbiljna krstarica ume baš lepo da povuče i lepo se vozi po krivinama ko se lozi na touringe mislim da je ovaj model odličan izbor. Bas lep primerak, srećna prodaja 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Januar 21 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Biker Boy said: Drugar ima K1600GT imao sam prilike da ga probam, preozbiljna krstarica ume baš lepo da povuče i lepo se vozi po krivinama ko se lozi na touringe mislim da je ovaj model odličan izbor. Bas lep primerak, srećna prodaja Hvala kolega, sto se tice touring motora po mom misljenju K1600GT i FJR su No.1, do duse nisam probao GTR-a i on mi golica mastu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2698 Napisano Januar 21 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednog koji ima GTR, a sviđa mu se K1600.Al je problem što mu žena neće dozvoliti da promeni motor Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5380 Napisano Januar 21 Drug član, 1589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Throttle Addict je napisao: Hvala kolega, sto se tice touring motora po mom misljenju K1600GT i FJR su No.1, do duse nisam probao GTR-a i on mi golica mastu... A sta nam tesko da se nadjemo , sljustimo koje pice i razmenimo motore na kratku voznju GTR isto kao skanija , vuce od odmah pa do kraja ... Ali , ako te radi torki , i turing : vfr 1200f . E taj nema konkurenciju kako ide i kako koci...jedino je pumpa obavezna na max 200 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Januar 21 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Darko Mihajlovic said: A sta nam tesko da se nadjemo , sljustimo koje pice i razmenimo motore na kratku voznju GTR isto kao skanija , vuce od odmah pa do kraja ... Ali , ako te radi torki , i turing : vfr 1200f . E taj nema konkurenciju kako ide i kako koci...jedino je pumpa obavezna na max 200 km Probao, sve to stoji i lep motor ali ja guzonja umrem na njemu i volim komfor ko u skaniji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5380 Napisano Januar 21 Drug član, 1589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Throttle Addict je napisao: Probao, sve to stoji i lep motor ali ja guzonja umrem na njemu i volim komfor ko u skaniji Da da... Ja probao isto, legao mi do jaja, ali me nervirao zvuk retardiranog V4 , nervirala me autonomija, i def fali kontrola proklizavanja zbog ogromne snage...inace, naj naj naj lepsa mono viljuska ikada... Nista onda , gtr ti je resenje... Japan , redna 4, snage kolko oces i neces... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Januar 21 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Darko Mihajlovic said: Da da... Ja probao isto, legao mi do jaja, ali me nervirao zvuk retardiranog V4 , nervirala me autonomija, i def fali kontrola proklizavanja zbog ogromne snage...inace, naj naj naj lepsa mono viljuska ikada... Nista onda , gtr ti je resenje... Japan , redna 4, snage kolko oces i neces... Meni je resenje SUV 4x4, sezona parenja predatora pocela a ti dodji po BMWa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17677 Napisano Januar 21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Throttle Addict je napisao: nisam probao GTR-a i on mi golica mastu... Razocarao bi se u odnosu na K1600GT, vozio sam ceo dan onog crnog od Brkinog caleta i razocarao se, slina od motora, sem ako si penzos od 70+ godina, jeste da je ok polozaj sedenja zbog povisenog volana i da se lako vozi i da moze da se okrene polukruzno u jednoj traci al samo to, i nista vise nema, nit eksplozije snage, nit torkija, na papiru tih 150 i kusur konja u realnosti nista ne znace na tu njegovu tezinu, agregat tecan i linearan, dobar samo za putovanje, stabilan, na zavrtanje gasa sporo i tromo reaguje kao i na promene pravca, ubio ga kardan skroz. Prosto za ne poverovati da je to "slican" agregat kao na mom zzr-u, nebo i zemlja razlika, zzr je za njega balerina. To su moji utisci, uvek bih pre uzeo FJR-a ili GT-a umesto njega, cak i ako je ovo Kawasaki... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2633 Napisano Januar 21 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan I liči na skuter, kao blizanac od Burgmana sa prednje strane. 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...