Dzoni1991 60 Napisano Januar 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Ćao kolege, Prodajem Scorpion exo 510 air - kao u što u naslovu piše XL je veličina. Kupljena nova u Maxmomentu pre koju godinu, nosio je samo ja. Kaciga ima i pumpicu onu unutra kako bi se prilagodilo glavi tj veličini. Nošena je uglavnom sa potkapom (čak i leti), ali ne sve vreme. Uvek je pakujem u torbicu kada je negde nosim. Na trenutno montiranom viziru je i pinlock protiv maglenja iskreno odlično radi, nema magljenja uopšte. Uz nju ide i zatamljeni vizir crni (slike u prilogu9). Sa njega mi je otpala ona jedna žabica za kačenje pinlocka (ne znam kako :)). Generalno u super je stanju kaciga, vrlo funkcionalna - ali ja sam pazario novu pa ovu sada prodajem. Cena neka bude 150 e, sa crnim vizirom i torbicom standardno. Imam i kutiju ali se malo pocepala Kontakt 065-3632337 Nikola Promenio Januar 15 član Dzoni1991 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Januar 23 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan UP za oglas Down za cenu. Ide 20eur dole - 130 evropskih. Uz nju ću da poklonim ako nekom treba iz lidla onaj pojas M veličina, nikad nošen, žena ne nosi pa da ne stoji u kući u kutiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napišem da ima integrisane sunčane naočare, nekako sam propustio to da dodam. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Februar 8 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Up. Kaciga + pojas (M veličina) 120 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Utorak u 11:56 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, Može lock. Hvala svima na interesovanju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...