Jump to content

Moto Zajednica

Triumph Bonnewille America 800

Recommended Posts

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja

Prodajem ovog prelepog Engleza, uvezen iz Svajcarske, na mom je imenu,prenos obavezan.Motor je 2004god, presao pravih 78000km,63ks, 800ccm, fabricka boja, neudaran, gume na 90%, nov akumulator (u garanciji), uradjen mali servis , promenjen zadnji kocioni disk, oba kociona cilindra i stavljene nove plocice. Dosao je sa drugim , lepsim volanom, rucicama, sisi barom sa gepekom, i nogostupima. Pali radi ide, delova ima i ovde i preko. Fiksna cena za forumase je 3500e, i to je dzabe. Ako uspem da prodam mog VFR800, Trinzu cemo ostaviti zena i ja ovo leto. Sretni svi praznici forumasima i bezbedna voznja. Za info 063339530.

Promenio član Lukac
  • Sviđa mi se 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 248 postova
  • Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE

Prelep, pravi klasik. Sad sam skontao da oni u originalu nisu ni imali poklopac akumulatora, sa leve strane...

Promenio član zhex

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja
15 hours ago, zhex said:

Prelep, pravi klasik. Sad sam skontao da oni u originalu nisu ni imali poklopac akumulatora, sa leve strane...

Jeste uzeli kao Harley fazon, jedino sto je kontakt brava iza zadnje noge, pa malo smeta (ako je deblji vozac).Ja sam fan V konfiguracije cilindara ali ovo je jedinstveno.

• Sviđa mi se 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja