Lukac 1386 Napisano Januar 15 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ovog prelepog Engleza, uvezen iz Svajcarske, na mom je imenu,prenos obavezan.Motor je 2004god, presao pravih 78000km,63ks, 800ccm, fabricka boja, neudaran, gume na 90%, nov akumulator (u garanciji), uradjen mali servis , promenjen zadnji kocioni disk, oba kociona cilindra i stavljene nove plocice. Dosao je sa drugim , lepsim volanom, rucicama, sisi barom sa gepekom, i nogostupima. Pali radi ide, delova ima i ovde i preko. Fiksna cena za forumase je 3500e, i to je dzabe. Ako uspem da prodam mog VFR800, Trinzu cemo ostaviti zena i ja ovo leto. Sretni svi praznici forumasima i bezbedna voznja. Za info 063339530. Promenio Januar 15 član Lukac 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Januar 15 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan temporary image upload 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Januar 15 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Januar 16 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Januar 16 član Lukac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Januar 16 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Januar 18 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 207 Napisano Januar 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, pravi klasik. Sad sam skontao da oni u originalu nisu ni imali poklopac akumulatora, sa leve strane... Promenio Januar 18 član zhex Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Januar 19 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, zhex said: Prelep, pravi klasik. Sad sam skontao da oni u originalu nisu ni imali poklopac akumulatora, sa leve strane... Jeste uzeli kao Harley fazon, jedino sto je kontakt brava iza zadnje noge, pa malo smeta (ako je deblji vozac).Ja sam fan V konfiguracije cilindara ali ovo je jedinstveno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...