Jump to content

Moto Zajednica

Rezervisan MTB Bicikl KHS alite 500 26"

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 114 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006

Prodajem svoj bicikl jer sam porastao 😄

Stoji mi u sobi i maltene od kad vozim motor slabo vozim bajs, i sve vise sam bio u fazonu da sam ga prerastao i da vise ne ide. Valjda posle 200+kg ne ide sesti 🤣 šala, znam da voze ljudi.

Lenj sam. Doduše uticao je položaj na bajsu, bolela ramena i vrat od nagiba. Videcemo sada sa novim, posto sam par puta vozio, pa je krenulo lose vreme.

Elem

Tocak 26"

Ram bih rekao M, za osobe do ~175cm

Ja sam visok 183cm i tako sam vozio do skoro.

Kupio sam sad neku osnovnu verziju capriola, ali na tockovima 29" i to je druga pesma, kao čopera da vozim.

KHS je odličan i kvalitetan MTB. . Lagan je, alu ram. 

Volan se ne podiže pa mi je to i bila glavna smetnja.

Nove sajle i pakne prednje i zadnje kočnice. 

Menjači Shimano Acera, neka srednja klasa, naštelovan i podmazan. 

Gume su ok. 

Prednja unutrašnja je nova, stavljena na leto, nije vožen posle. Bukvalno sam ga sredio i ostavio ga tako.

Razlog prodaje. . Kao sto rekoh, kupljen novi u oktobru 2024.

Sto se tice cene, tada na pregledu kod majstora mi reče ne daj ispod 150e, ovo je kvalitetan bajs, i takvi su 40-50k

Mislim da je ok cena prema tome da je polovan, ali videcete i na slikama, ocuvan je. 

Bajs je sedi i vozi, ali svakako nije nov. Jedino sto bih napomenuo, a majstor je rekao da to ne mora jos, ali potencijalno ulaganje je prednji tocak koji ima malo lufta kod nable dole, a vidim da ceo tocak kosta oko 2-3000 

Eto, sto se kaže sve rečeno 😄

Lično preuzimanje. Voždovac

Za forum 13000 din. I fiksna

https://www.kupujemprodajem.com/bicikli/mountainbike/snizenje-mtb-khs-alite-26/oglas/170603080?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas

Promenio član demo0007

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja