demo0007 105 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj bicikl jer sam porastao Stoji mi u sobi i maltene od kad vozim motor slabo vozim bajs, i sve vise sam bio u fazonu da sam ga prerastao i da vise ne ide. Valjda posle 200+kg ne ide sesti šala, znam da voze ljudi. Lenj sam. Doduše uticao je položaj na bajsu, bolela ramena i vrat od nagiba. Videcemo sada sa novim, posto sam par puta vozio, pa je krenulo lose vreme. Elem Tocak 26" Ram bih rekao M, za osobe do ~175cm Ja sam visok 183cm i tako sam vozio do skoro. Kupio sam sad neku osnovnu verziju capriola, ali na tockovima 29" i to je druga pesma, kao čopera da vozim. KHS je odličan i kvalitetan MTB. . Lagan je, alu ram. Volan se ne podiže pa mi je to i bila glavna smetnja. Nove sajle i pakne prednje i zadnje kočnice. Menjači Shimano Acera, neka srednja klasa, naštelovan i podmazan. Gume su ok. Prednja unutrašnja je nova, stavljena na leto, nije vožen posle. Bukvalno sam ga sredio i ostavio ga tako. Razlog prodaje. . Kao sto rekoh, kupljen novi u oktobru 2024. Sto se tice cene, tada na pregledu kod majstora mi reče ne daj ispod 150e, ovo je kvalitetan bajs, i takvi su 40-50k Mislim da je ok cena prema tome da je polovan, ali videcete i na slikama, ocuvan je. Bajs je sedi i vozi, ali svakako nije nov. Jedino sto bih napomenuo, a majstor je rekao da to ne mora jos, ali potencijalno ulaganje je prednji tocak koji ima malo lufta kod nable dole, a vidim da ceo tocak kosta oko 2-3000 Eto, sto se kaže sve rečeno Lično preuzimanje. Voždovac Za forum 13000 din. I fiksna https://www.kupujemprodajem.com/bicikli/mountainbike/snizenje-mtb-khs-alite-26/oglas/170603080?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Promenio pre 11 sati član demo0007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...