demo0007 121 Napisano Januar 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj bicikl jer sam porastao Stoji mi u sobi i maltene od kad vozim motor slabo vozim bajs, i sve vise sam bio u fazonu da sam ga prerastao i da vise ne ide. Valjda posle 200+kg ne ide sesti šala, znam da voze ljudi. Lenj sam. Doduše uticao je položaj na bajsu, bolela ramena i vrat od nagiba. Videcemo sada sa novim, posto sam par puta vozio, pa je krenulo lose vreme. Elem Tocak 26" Ram bih rekao M, za osobe do ~175cm Ja sam visok 183cm i tako sam vozio do skoro. Kupio sam sad neku osnovnu verziju capriola, ali na tockovima 29" i to je druga pesma, kao čopera da vozim. KHS je odličan i kvalitetan MTB. . Lagan je, alu ram. Volan se ne podiže pa mi je to i bila glavna smetnja. Nove sajle i pakne prednje i zadnje kočnice. Menjači Shimano Acera, neka srednja klasa, naštelovan i podmazan. Gume su ok. Prednja unutrašnja je nova, stavljena na leto, nije vožen posle. Bukvalno sam ga sredio i ostavio ga tako. Razlog prodaje. . Kao sto rekoh, kupljen novi u oktobru 2024. Sto se tice cene, tada na pregledu kod majstora mi reče ne daj ispod 150e, ovo je kvalitetan bajs, i takvi su 40-50k Mislim da je ok cena prema tome da je polovan, ali videcete i na slikama, ocuvan je. Bajs je sedi i vozi, ali svakako nije nov. Jedino sto bih napomenuo, a majstor je rekao da to ne mora jos, ali potencijalno ulaganje je prednji tocak koji ima malo lufta kod nable dole, a vidim da ceo tocak kosta oko 2-3000 Eto, sto se kaže sve rečeno Lično preuzimanje. Voždovac Za forum 13000 din. I fiksna https://www.kupujemprodajem.com/bicikli/mountainbike/snizenje-mtb-khs-alite-26/oglas/170603080?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Promenio Januar 14 član demo0007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 121 Napisano Januar 18 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...