Petartdm 169 Napisano Januar 10 (promenjeno) Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Prodajem odlicno ocuvanu ,mazenu i pazenu masinu ! Kupljena za naslednika koji je zatim morao na zapad . Inace prosli motor FZ600 cuvao je kod Arakisa u garazi,pa ga ovom prilikom i pozdravljam i zelim mu dobro zdravlje ! Motor se vodi na moje ime . Plocice ,filter,ulje,gume...sve promenjeno u prolece 2024 god i od tad je presla jedva 3000 km. Prvi sam vlasnik u Srbiji od 2021god. Motor je veoma slabo vozen pa mu je kao drugom u ergeli vreme da putuje ...ja sam prestar za njega . Na polov.autom. je cena bila 6300 ali evo nove cene 5900 eura jer ne mislim da ga vise registrujem od 20aprila. Normalno tu je i pun rezervoar . Bocni koferi i torbe su novi ...vozeni samo jednom do grcke Petar 0600757555 Promenio Januar 10 član Petartdm da dodam jos nesto 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...