Luka9905 1013 Napisano Januar 9 (promenjeno) Zainteresovan, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Nedavno je otvoren kafić Zvuci srca u Pančevu što me jako obradovalo i želim da podelim sa vama. U pitanju su inkluzivni kafići/radionice u kojima rade osobe sa smetnjama u razvoju. Verujem da je većina do sada upoznata. Trenutno, koliko ja znam, aktivna su četiri kafića, tj. četiri radionice, na sledećim lokacijama: Beograd, Čuburska 12; Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Café Subotica, Vladimira Nazora 5; Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Gemeinnützige Einrichtung Pančevo, Žarka Zrenjanina 4; Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Coffeeshop Niš, Branka Krsmanovića 17; Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Coffeeshop Možete popiti kafu kao u bilo kom kafiću ili kupiti neki od proizvoda iz njihove radionice. Moje kolege su organizovale u kompaniji mini nagradnu igru, a simbolične nagrade su bili proizvodi baš iz radionice Zvuci srca. Nije loša ideja Ako prolazite kroz Pančevo, eto predloga za mini pauzu u samom centru grada. Promenio Januar 9 član Luka9905 21 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5808 Napisano Januar 9 Drug član, 2029 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa tema, hvala Luka! Ja sam čuo da je otvoreno u Nišu, i sve planiram da odem - a nikako da stignem. Moram to da ispravim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7429 Napisano Januar 9 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Metni lokaciju, nije na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1013 Napisano Januar 9 Zainteresovan, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Metni lokaciju, nije na odmet U pravu si, korigovao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1355 Napisano Januar 9 Drug član, 408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega na temi! Bio sam prošle godine u lokalu na Čuburi, baš je mirno, uredno i čisto. Imao sam čast da popričam sa čovekom koji vodi organizaciju "Dečje srce" u okviru koje su i kafići "Zvuci srca". Jednostavno čovek veruje u bolje sutra i vidi se da voli ono što radi, jer bez ljubavi teško da bi bilo šta uspeo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8618 Napisano Januar 9 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vucko23 je napisao: Hvala kolega na temi! Bio sam prošle godine u lokalu na Čuburi, baš je mirno, uredno i čisto. Imao sam čast da popričam sa čovekom koji vodi organizaciju "Dečje srce" u okviru koje su i kafići "Zvuci srca". Jednostavno čovek veruje u bolje sutra i vidi se da voli ono što radi, jer bez ljubavi teško da bi bilo šta uspeo. Moje kolege često odu na kafu, ja eto nikako da uklopim. Moraću ovih dana da se organizujem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Četvrtak u 15:31 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Rado ću svratiti svaki put kada budem išla na tu stranu Veliki pozdrav za sve njih i srećno ... Takodje , hvala tebi što si nešto tako lepo podelio sa nama Promenio Četvrtak u 15:32 član GR 46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2774 Napisano Petak u 23:55 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam par puta na kafi na njihovoj lokaciji na cuburi, dok sam tamo pio kafu prisustvovao sam da vaspitacice u grupama su dovodile decu da kod njih popiju svi sok... ja odusevljen gledam reko skidam vaspitacicama kapu. Moja topla preporuka da kad vam je usput svratite i popijete kafu, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...