Mirza Ormanović 1 Napisano Nedelja u 21:41 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kupio sam skuter Keeway Outlook 150 cc, a koji nisam pregledao prilikom uzimanja nego sam povjerovao čovjeku na riječ. Nisam ga pokušao ni upaliti niti bilo šta, a sad sam naišao na problem. Skuter ne mogu upaliti nikako. Kupio sam novi karburator i postavio ga, provjerio CDI elektroniku koja je ispravna, ali motor i dalje ne pali. Provjerio sam spojeve, uzeo novu prirubnicu, ulaz zraka uredu, promijenio filter zraka, ali ništa. Povremeno prilikom verglanja nešto pukne iz auspuha, te osim toga nema ničega drugog. Gorivo brzo navuče iz rezervara, kompresiju ima, sve djeluje uredu ali skuter ne pali. Ima li neko kakvu ideju? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1385 Napisano Nedelja u 21:51 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije neka bezazlena stvar? Nekim skuterima moraš držati kočnicu kad ga pališ, ili da ti nije spuštena ćopa. Trebaš videti za konkretan model te osnovne uslove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirza Ormanović 1 Napisano Nedelja u 22:03 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, maza1 je napisao: Da nije neka bezazlena stvar? Nekim skuterima moraš držati kočnicu kad ga pališ, ili da ti nije spuštena ćopa. Trebaš videti za konkretan model te osnovne uslove. Hvala puno covjece, nikad mi ne bi palo na pamet da skuter neće upaliti ako je oboren nogar, a i to ću pokušati sutra ili sa kočnicom. Javim sta se desilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...