Džim Džarmuš 3278 Napisano Mart 29 Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kmhm, khm..,elem ..Umesto da kao "neki" povećavam težinu motora skupom kineskom opremom,ja sam se odlučio da smanjim troškove kupujući domaće.. Naime, Geneva fly (na instagramu ) naš kolega iz KV,pravi i prodaje ovaj dodatak za telefon/navigaciju od kvalitetne Srpske plastike . Umesto da kupujete bmw cradle i/ ili bmw navigator ..kupite ovo za 1000 rsd i fes.. Izvolte u saloonuu: 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1280 Napisano Mart 29 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan E da .... ali vidiš kako su ti ulice nakrivo na tom tvom ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano Mart 29 Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Vandrokaš je napisao: ulice nakrivo Plašio sam se da je istina..ovo dokazuje...izgleda da je zemlja okrugla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1280 Napisano Mart 30 (promenjeno) Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam stavio gornje crash barove. Namučio sam se baš baš ... Izuzetno su nepristupačna mesta gde se kače za ram. A sledio sam uputstva i nisam hteo ništa više da skidam nego što piše. Rezultatom sam baš zadovoljan. Vizuelnim. Drugih razloga, nadam se, nikad neću imati priliku. Potpuno drugačije izgleda motor. Promenio Mart 30 član Vandrokaš 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano April 13 (promenjeno) Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Vozili smo danas nekih 200 km, po Sremu pretežno.Bilo je tu i auto puta malo ,više magistrale i lokalnih puteva..Osvrnuo bih se opet na praktičnost tempomata. Na ovom modelu tempomat je moguće aktivirati jako rano,kad pređe cca 2100 rpm,na maloj brzini što je vrlo pohvalna stvar s'obzirom da sam uspeo da ga aktiviram već na nekih 27km/h. To mi omogućava da bez čestih stajana,na maloj brzini,dok tražim lokaciju ili se priblizavam cilju,izvadim tel.otkopčam,zakopčam,jaknu,popijem vodu,skinem,vratim rukavice,pripremim karticu/novac,otkopčam/zategnem čizmu,očistim vizir,...Na auto putu se desanka dosta odmori,na magistrali može sve navedeno pa čak i vožnja bez ruku (što je opasno i ne preporučujem nikome). Teško je opisati na papiru ali ,stvarno je praktična stvar u realnosti,koja daje značajan komfor u vožnji. Promenio April 13 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1280 Napisano April 13 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mogli smo se negde i sresti ... Ja sam bio u glavnom gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano April 13 (promenjeno) Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam te se setio ako mi veruješ,da sam bio sam okrenuo bih i ja ,ako treba ka Ujvideku, časkom... Da ne budem dvosmislen..idu lepi dani, pa ćemo se družiti Promenio April 13 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano April 15 Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Instagram WWW.INSTAGRAM.COM See Instagram 'Motorsport' highlights from BMW Group Werk Berlin (@bmwplantberlin) Insta. nalog BMW fabrike iz Berlina.Ima interesantnih videa kako nam se "rađaju" voljenje mašine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano April 20 Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano April 23 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Install racka-a i nesesera za sminku . Svidja mi se sto rack ima rucke pa je lakse manevrisati. Promenio April 23 član PeraNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano April 23 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan A posto je posle montaze pala kisa i bilo mi je dosadno, odlucio sam da vidim koliko je tezak F900GS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano April 23 Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Čini se da je lagan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano April 23 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Tezak definitivno niije (bar meni). Hteo sam da proverim koliko SW crash barovi stite plastiku u slucaju ispustanja motora. Nema nikakvih ogrebotina ni stete, ok su. Naravno ne racunam scenario da negde roknem u voznji Promenio April 23 član PeraNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1280 Napisano April 23 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa ... nije težak. A vid tebe!! Kad budem rušio kuću, zovem te da mi pomeraš zidove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano April 23 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Vandrokaš said: Ahaaa ... nije težak. A vid tebe!! Kad budem rušio kuću, zovem te da mi pomeraš zidove. Da samo znas koliko puta sam ga spustao-dizao dok nisam ufatio dobar kadar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano April 26 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Čišćenje i podmazivanje lanca i kontrola nivoa ulja prema uputstvu (morao je na dizalicu)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano April 26 Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano Maj 11 (promenjeno) Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Magistrala juče, ROAD mode odabran, 80 do 100 km/h - 4.2 l potrošnja...Nije da se time previše opterećujem ali ajde nešto da napišem, da ne stoje slike same Promenio Maj 11 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano Maj 16 Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kako čovek tera točak.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano Maj 16 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj klip kada vozi na Tajlandu u grupi, skrsi se isped nekog buldozera, iscasi rame. Ustane, namesti rame, vozi dalje kao da nista nije bilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19353 Napisano Ponedeljak u 07:46 Integrisan, 5905 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan F900GS Adventure je trenutno moj prvi pik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 56 Napisano Ponedeljak u 11:25 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan @PeraNS Koji ti je to model nesesera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano Ponedeljak u 11:45 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, shomsi said: @PeraNS Koji ti je to model nesesera? Sw motech urban ABS top case. Malih je dimenzija i lagan ali je prosiriv tako da komotno staje kaciga. URBAN ABS Topcase – premium motorcycle cases | SW-MOTECH SW-MOTECH.COM URBAN ABS top case - In the official online shop of SW-MOTECH you can purchase... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 56 Napisano Ponedeljak u 11:49 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan dobar je, svidja mi se, imam kofer veci ali mi lepse ovako malo nesto za osnovne stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano Ponedeljak u 12:00 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, shomsi said: dobar je, svidja mi se, imam kofer veci ali mi lepse ovako malo nesto za osnovne stvari Da, praktican je i lepo pase na enduro. Oni kockasti mi se jednostavno nisu svideli iako sam njih u pocetku pikirao. Deluju preglomazno na uskom motoru, to je naravno moje misljenje i moj ukus. Mislim da postoji varijanta i da se montira bez racka samo sa gurtnama. Ako stignem opalicu par fotki sa kacigom cisto da steknes predstavu o zapremini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...