Janko0603 0 Napisano Četvrtak u 16:08 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima vozio sam se pre par dana malo po snegu. Stizem ja kuci i uz ulicu mi se zaglavi gas.Ne znam stvarno do cega je to mi se nije pre desavalo. Mozda je do sajle mozda je do karburatora. Ako neko zna molim vas pomozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4836 Napisano Četvrtak u 16:30 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Paa : ODGLAVI GAAAAA!!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7376 Napisano Četvrtak u 16:47 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... A možda.. nije motor za tebe... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1685 Napisano Četvrtak u 17:26 Drug član, 605 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da se samo Kinezi kvare? Dobro, i Bavarci, Probaj da otkačiš sajlu sa karburatora, pa vidi koje od to dvoje se ne vraća. Ako je sajla, i ako nisi ranije primijetio da zaglavljuje, vjerovatno se rasplela u bužiru i to se samo mijenja. Ako je karburator, sudeći po pitanju ovde, nije to da ti čačkaš, nađi majstora za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano Četvrtak u 17:27 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Janko0603 je napisao: Dobar dan svima vozio sam se pre par dana malo po snegu. Stizem ja kuci i uz ulicu mi se zaglavi gas.Ne znam stvarno do cega je to mi se nije pre desavalo. Mozda je do sajle mozda je do karburatora. Ako neko zna molim vas pomozite Dobra ti je dijagnoza, baš kao što si rekao, sajla ili karburator, zasuči rukave, alat u ruke, i javi šta si uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko0603 0 Napisano Četvrtak u 17:29 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, admiki je napisao: Ja sam mislio da se samo Kinezi kvare? Dobro, i Bavarci, Probaj da otkačiš sajlu sa karburatora, pa vidi koje od to dvoje se ne vraća. Ako je sajla, i ako nisi ranije primijetio da zaglavljuje, vjerovatno se rasplela u bužiru i to se samo mijenja. Ako je karburator, sudeći po pitanju ovde, nije to da ti čačkaš, nađi majstora za to. Hvala ti puno probacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 173 Napisano Četvrtak u 21:51 Svrati ponekad, 181 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedne zime, kad sam dao gas, od mraza pukla plastika u ručki (throttle ) baš gde se kači sajla i tako se zaglavila . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Petak u 05:28 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi udario rucicu gasa?Pa kaci,podmazi malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...