Jump to content

Moto Zajednica

1982 Honda CB900C regler stator akumulator

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: kaw vulcan 650s i hondu cb900c

pozdrav svima, 

kupio sam polovan ocuvan motor za koji sam tek kasnije u voznji shvatio da ima problem sa punjenjem akumulatora. kao laik guglirao sam problem 🙃 i zamjenio akumulator, stator, regler i jos neke sitnice.  medjutim ostao je isti problem, mogu da vozim oko 1h i stanem, akumulator se ne puni tokom voznje. majstor kojeg sam uspio da nadjem mi je rekao nakon nekog pregleda 90% sanse da su stator i regler opet otisli i da sumnja da dodatna svjetla koji je bivsi vlasnik ugradio su uzrok svega. nazad su neka 2 dodatna trepereca stop svjetla a naprijed 2 dodatne “maglenke” ili slicno. Sve ostalo je izvorno stanje. Pitam se koliko je majstor strucan, jer ja nisam, i da li je stvarno moguce da su dodatna svjetla stvarno opet pokvarila regler i stator i da moram opet kupiti isto u nadi da je majstor dobro procjenio problem. Ako neko ima neki savjet, da li ovo gore ima smisla, neki drugi uzok ili sl. bio bih vam zahvalan :). Hvala

IMG_3287.jpeg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4864 postova
pozdrav svima, 

kupio sam polovan ocuvan motor za koji sam tek kasnije u voznji shvatio da ima problem sa punjenjem akumulatora. kao laik guglirao sam problem i zamjenio akumulator, stator, regler i jos neke sitnice.  medjutim ostao je isti problem, mogu da vozim oko 1h i stanem, akumulator se ne puni tokom voznje. majstor kojeg sam uspio da nadjem mi je rekao nakon nekog pregleda 90% sanse da su stator i regler opet otisli i da sumnja da dodatna svjetla koji je bivsi vlasnik ugradio su uzrok svega. nazad su neka 2 dodatna trepereca stop svjetla a naprijed 2 dodatne “maglenke” ili slicno. Sve ostalo je izvorno stanje. Pitam se koliko je majstor strucan, jer ja nisam, i da li je stvarno moguce da su dodatna svjetla stvarno opet pokvarila regler i stator i da moram opet kupiti isto u nadi da je majstor dobro procjenio problem. Ako neko ima neki savjet, da li ovo gore ima smisla, neki drugi uzok ili sl. bio bih vam zahvalan :). Hvala

IMG_3287.thumb.jpeg.1a7d8d52484314b41130fe0fd3d8a792.jpeg
Ту је маестро Аракис, да га ја не позивам уместо тебе. Он ти је Тесла за мото и ауто струју

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja