Jump to content

Moto Zajednica

Molba za kolege iz BGa

Recommended Posts

• Integrisan, 5012 postova
7 minutes ago, N.F.S. said:

.... super motoric!

Okretan, agregat fin, malen gabaritno.

Prijatelj prijatelja upravo osvezio svog (ofarban u belo :D), cekaju se nalepnice.

Mala pikanterija :D , nisu umeli prodavci da mu vrate kilometrazu a pri prodaji (iskoristili naivnost kupca) crklo kao dugme za promenu, ono pored sata i zbog toga stoji uvek trenutna kilometraza (dugme za reset radi).

Dodju oni na plac, pogledam motor i cutim, niko ne voli lose da cuje, vecina se i naljuti (a pitaju sta si primetio, idi probaj... 😉 ).

Stalno on prica "22000 presao, ima sliku table, tek razradjeno" a motor izgleda kao da je 100K zgazio!

Izvucem gumicu dugmeta a pod njim fali parce plastike koje taster, dole dublje pogura, srafcigercic, klik, klik 112000km! :D 

(Pricu sam kucnuo kako je meni recena!)

Ja ne znam puno o samom modelu ali sam bas dosta istrazivao i citao, ispitivao kolege. 

Koliko sam cuo od kolega ovde i na netu, masina fabricki malo bucnije radi - na primer u poredjenju sa nekom Hondom :) i to ne bi trebala biti neka uzbuna.

Hoce automatski spaner da bude za zamenu pa zna i to da utice na zvuk. 
Nisam fan bucnijih agregata (gpz500s) ali npr. kod VFR-a mi nije smetao zvuk zupcanika bregaste, cak sam i voleo to :). 

A na primer nisam voleo onaj Hondik "zvizduk" na leru. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1814 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Nisi ti vozio 800mt 🤣 Toliko melje da nista drugo ne mozes da cujes a ni da razaznas koji zvuk od cega dolazi.

Najcrnje je sto se brzo naviknes pa ti se jos i svidi :jee:

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja