Alekre 12702 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Ne silazi, 7364 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, uzeh večeras da odradim ažuriranje mapa na Garminu i vidim da je poslednja verzija City Navigatora 2025.20. Hvala Bogu dosta se puteva izgradilo po Srbiji pa hoću da imam sve 1/1. Šta je sad tu glavna fora? Nisam još verifikovao informaciju ali od ovog ažuriranja, uređaji koji su npr. fabrički imali samo parcijalne mape Evrope, sada dobijaju kompletnu kartu besplatno. Na primer, moj Zumo je kupljen u Louisu i fabrički je imao samo zapadnu Evropu pa sam ručno ažurirao mape istočne Evrope. Sad više ne mora tako. Ako ima još korisnika zamolio bih da provere. EDIT: Evo ga info sa Garminovog sajta: https://support.garmin.com/en-US/?faq=JkPEUtYUF91VrNEPsreYN7 Promenio pre 21 sati član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano pre 2 sati U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam primetio na jednoj Garmin auto navigaciji koja je imala doživotne mape za centralnu Evropu da mi sada nudi u Garmin Express-u da instaliram kompletnu Evropu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
damjandugi 52 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Možda zbog prostora na disku navigacije. Ja imam Garmin camper 780,pa mi je javilo,da trebam stavit karticu,jer mi inače neče iči komplet Evropa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano pre 1 sat (promenjeno) U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se radi o tome da su uređaji koji su kupljeni sa određenom regijom karata (Zapadna Evropa ili Centralna Evropa ili...) sada dobili besplatno kompletnu Evropu i ovo je zvanično potvrđeno na linku koji je @Alekrepostavio. Bilo je i pre ovoga uređaja koji su imali doživotni apdejt cele Evrope pa kad prostor na navigaciji nije više dovoljan Garmin Express ponudi da se ubaci SD kartica. Promenio pre 1 sat član dulegolub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12702 Napisano pre 53 minuta Ne silazi, 7364 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Završio sam ažuriranje kod mene i to je to. Treba da imate dva fajla. All east i all north. Eto, sjajna vest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...