MilanS 377 Napisano Decembar 15 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan A1 mi nije dao nikakav popust na ugovor bez telefona, pa sam uzeo telefone koji mi ne trebaju... Xiaomi Redmi Note 13, 8GB rama + 256GB memorije Imam 2 komada, crni i plavi. Oba su nova, nije ni otvorena kutija, garancija je dve godine. Cena za jedan je 150e, verujem da nema jeftinije na KP i to sa sumnjivim garancijama. Slike? Pa nema sta da se slika, kutija nije otvorena, ne bih ni da je otvaram... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Decembar 15 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si bio pre 5 dana uzeo dva takva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Decembar 16 (promenjeno) Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan I mene je Marfi upravo pozdravio... Pre malo više od nedelju dana sam menjao stari telefon za nov uz doplatu i uzeo baš ovaj koji se ovde nudi. Bili su OKO 250 pre dve nedelje, verujem da je ovo extra povoljna ponuda. edit: A ne, moj je neki kao "PRO" sa 12/512. Malo je ipak skuplji... Brži prsti od mozga. Promenio Decembar 16 član PremieRacing Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Decembar 16 (promenjeno) Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan . sorry. Promenio Decembar 16 član PremieRacing Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Decembar 16 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam broj telefona da ostavim 0638700376 Plavi (IceBlue) je kupljen 06.12.2024 i od tada mu tece dve godine garancije. Crni (MidnightBlack) je kupljen 14.12.2024. Trenutno su na popustu u zvanicnoj Xiaomi prodavnici i cena (za ovu verziju) je 23.999 (29.999 bez popusta). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11134 Napisano Decembar 16 Ne silazi, 2230 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 4g verzija ili 5g verzija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Decembar 16 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao da i tu imaju verzije... 4g je u pitanju. Plavi spakovan, ujutru putuje ka kolegi... Ostao je jos crni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Utorak u 10:14 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bi crni ako je tu još Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Utorak u 13:11 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Otisao i crni kolegi sa foruma, ne stigoh da napisem. To je to, prodato. Promenio Utorak u 13:11 član MilanS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...