Nesa-St 242 Napisano Decembar 14 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Patike su ko iz radnje kupili ih sinu proletos dal ih je nosio 2-3 puta posle lepo vreme bilo prešo na letnje i sad mu male to je jedini razlog prodaje. Cena 11000 din. 065 555 35 10 Neša Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Decembar 22 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nikoga ne intersuje ovako dobre patike u prodavnici najmanje 17000 din Nova cena 10.500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5505 Napisano Decembar 22 Drug član, 822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Tebe bar onaj suboticanin ne troluje sa svojim patikama od 6 iljada... Ja sam moje na kraju poklonio jednom momku iz sela pored NS. U zdravlju ih nosio. Tako da ne cudi se. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5513 Napisano Decembar 22 (promenjeno) Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Bole37 said: Tebe bar onaj suboticanin ne troluje sa svojim patikama od 6 iljada... Ja sam moje na kraju poklonio jednom momku iz sela pored NS. U zdravlju ih nosio. Tako da ne cudi se. Ni tebe nisam trolovao beograđaninu, pročitaj opet svoju temu, to si se ti istripovao i krenuo đonom, pa čisto da vidiš da nisi u pravu i da to sto imaš godina i para ne znaci da si pametan i da možeš kako hoćeš. 13 hours ago, Nesa-St said: Nikoga ne intersuje ovako dobre patike u prodavnici najmanje 17000 din Nova cena 10.500 To sto su 17k u radnji a daješ polovne za 6k manje mislim da nikoga ne intersuje, isto ko sto nikog nisu interesovale ni od gospodina sto se javio gore. Da ste obojica stavili po 5000 polovne patike možda bi se neko i javio. Ovde ljudi kad prodaju novo nešto sto im ne odgovara daju za daleko manju cifru nego sto je plaćeno a vi očekujete za polovne patike dobiti 100e. Na ide to tako baš. A i budimo realni, ko kupuje polovne patike? Promenio Decembar 23 član drmilan_ 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Decembar 23 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je bio Black Friday u Beo sportu, sve bilo na 50% Zadnjih dana prepuni su oglasi jakni i patika koje su kao nošene 2-3 puta, a vidno nošene dosta dugo. Plasim se da je nas narod video priliku da proda stare stvari a kupi nove po istoj ceni. Ne kazem da je to ovde slucaj, samo iznosim cinjenice 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano juče u 17:13 (promenjeno) Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 12. 2024. at 0:06, drmilan_ je napisao: Ni tebe nisam trolovao beograđaninu, pročitaj opet svoju temu, to si se ti istripovao i krenuo đonom, pa čisto da vidiš da nisi u pravu i da to sto imaš godina i para ne znaci da si pametan i da možeš kako hoćeš. To sto su 17k u radnji a daješ polovne za 6k manje mislim da nikoga ne intersuje, isto ko sto nikog nisu interesovale ni od gospodina sto se javio gore. Da ste obojica stavili po 5000 polovne patike možda bi se neko i javio. Ovde ljudi kad prodaju novo nešto sto im ne odgovara daju za daleko manju cifru nego sto je plaćeno a vi očekujete za polovne patike dobiti 100e. Na ide to tako baš. A i budimo realni, ko kupuje polovne patike? Ne delim tvoje mišljenje Brate pozdrav Promenio juče u 17:28 član Nesa-St Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano juče u 17:31 (promenjeno) Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 12. 2024. at 7:46, Markone88 je napisao: Skoro je bio Black Friday u Beo sportu, sve bilo na 50% Zadnjih dana prepuni su oglasi jakni i patika koje su kao nošene 2-3 puta, a vidno nošene dosta dugo. Plasim se da je nas narod video priliku da proda stare stvari a kupi nove po istoj ceni. Ne kazem da je to ovde slucaj, samo iznosim cinjenice Bilo u je u Beo sportu ali kolko znam za neke druge robne marke i dečje brojeve. Molim kolega ako si u toku sa tim akcijama kad budu na 50% ovaj model 45 broj pusti mi pruku a ja ću ove da poklonim. Promenio juče u 17:41 član Nesa-St Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano juče u 17:46 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo za Black friday, ne znam dal ce skoro opet, mozda sledece godine. Ako se setim javljam ti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2566 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 1133 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš možda vaučer od 6000rsd za Sportvision , Nsport,planeta buzz dexyco adidas,n selection puma run mote i kos neki i doplatu 2000rsd? @Nesa-St Promenio pre 2 sati član Džim Džarmuš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...