skrba-ns 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Treba da mi stigne yamaha r6, ranije nisam vozio tako jak motor, vozio sam apriliu rs 125, pa se nisam mnogo paznje davao opremi za voznju. Od opreme imam samo kacigu shoei, a za pocetak bi kupio bar jos jaknu i rukavice, ako ne i neke pantalone. Da li mozete da mi pomognete da nadjem nesto sto nije skupo, ali da ipak nije djubre posto dosta para ulazem u motor, a ne bih bas da ga vozim potpuno nezasticen. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Held oprema ti nije mnogo skupa a super je kvalitet,a možeš da pogledaš i neku varijantu iz Louisa-tamo imaš svega i svačega po dobrim cenama.Ili sačekaj sajam motora u martu-tamo će sigurno biti dosta izlagača pa ćeš ujedno moći i da probaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Treba da mi stigne yamaha r6, ranije nisam vozio tako jak motor, vozio sam apriliu rs 125, pa se nisam mnogo paznje davao opremi za voznju. Od opreme imam samo kacigu shoei, a za pocetak bi kupio bar jos jaknu i rukavice, ako ne i neke pantalone. Da li mozete da mi pomognete da nadjem nesto sto nije skupo, ali da ipak nije djubre posto dosta para ulazem u motor, a ne bih bas da ga vozim potpuno nezasticen. Hvala! Bolje bi ti bilo da dosta para ulazes u kvalitetnu opremu umesto u motor. Mislite o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Bolje bi ti bilo da dosta para ulazes u kvalitetnu opremu umesto u motor. Mislite o tome. Podpuno se slazem. Naprimer neki uzmu crash padove i auspuh umesto opreme. I onda kad padnu, razbiju se oni sami. Jebes motor, sve se da popraviti, a oziljci na kozi ostaju. Zato bolje daj 150 eura za gacigu nego za npr. top auspuha ili nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skrba-ns 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Videcu na sajmu da kupim nesto, do tad ga verovatno necu ni voziti... E sad jbg bolje oprema nego motor, u pravu ste vi, ali ja ne mogu protiv sebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 9, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Malo cu ti offovati temu jer moram , unapred se izvinjavam . Napravio si veliki skok na R6 . Pamet u glavu i nemoj biti nervozan na gasu . Ogromna je razlika izmedju ta dva motora , znas i sam . Ajd sad o temi . Bez opreme nigde i nikad . Dobra kaciga , dobre rukavice i naravno sto vise protektora . Cizme obavezno , zaboravi nike patike itd ... Neka je sa srecom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...