Jump to content

Moto Zajednica

Oprema za pocetnika

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Treba da mi stigne yamaha r6, ranije nisam vozio tako jak motor, vozio sam apriliu rs 125, pa se nisam mnogo paznje davao opremi za voznju. Od opreme imam samo kacigu shoei, a za pocetak bi kupio bar jos jaknu i rukavice, ako ne i neke pantalone. Da li mozete da mi pomognete da nadjem nesto sto nije skupo, ali da ipak nije djubre posto dosta para ulazem u motor, a ne bih bas da ga vozim potpuno nezasticen. Hvala!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Gilera Typhoon X

Held oprema ti nije mnogo skupa a super je kvalitet,a možeš da pogledaš i neku varijantu iz Louisa-tamo imaš svega i svačega po dobrim cenama.Ili sačekaj sajam motora u martu-tamo će sigurno biti dosta izlagača pa ćeš ujedno moći i da probaš.

• Zainteresovan, 655 postova

Treba da mi stigne yamaha r6, ranije nisam vozio tako jak motor, vozio sam apriliu rs 125, pa se nisam mnogo paznje davao opremi za voznju. Od opreme imam samo kacigu shoei, a za pocetak bi kupio bar jos jaknu i rukavice, ako ne i neke pantalone. Da li mozete da mi pomognete da nadjem nesto sto nije skupo, ali da ipak nije djubre posto dosta para ulazem u motor, a ne bih bas da ga vozim potpuno nezasticen. Hvala!

Bolje bi ti bilo da dosta para ulazes u kvalitetnu opremu umesto u motor. Mislite o tome.

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju

Bolje bi ti bilo da dosta para ulazes u kvalitetnu opremu umesto u motor. Mislite o tome.

Podpuno se slazem. Naprimer neki uzmu crash padove  i auspuh umesto opreme. I onda kad padnu, razbiju se oni sami. Jebes motor, sve se da popraviti, a oziljci na kozi ostaju.

Zato bolje daj 150 eura za gacigu nego za npr. top  auspuha ili nesto slicno.

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Malo cu ti offovati temu jer moram , unapred se izvinjavam . Napravio si veliki skok na R6 . Pamet u glavu i nemoj biti nervozan na gasu . Ogromna je razlika izmedju ta dva motora , znas i sam .

Ajd sad o temi . Bez  opreme nigde i nikad . Dobra kaciga , dobre rukavice i naravno sto vise protektora . Cizme obavezno , zaboravi nike patike itd ... 

Neka je sa srecom !!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja