Srba021 21 Napisano Decembar 9, 2024 U prolazu, 13 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Pre dva meseca sam prodao Suzuki GS500 i kupio Dragicu. Kada se dooobro zagrejala videli su se problemi.. Ako vas interesuje kako, ostanite uz moj blog 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano Decembar 17, 2024 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, gde je taj blog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 21 Napisano Decembar 17, 2024 U prolazu, 13 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan @zhexNikako da pocnem Sto problema,sitnih za sad ali se nakupilo. Falilo mu je ljubavi Bez mog druga @NoX2SRkoji je svoj motor u sraf rasklopio sam ne bih krenuo Neutral switch slinavi, problem oko gumica i cekanja delova. Stavio sam silikonske da duze traju i napravio sam parce flaha da se bolje stegne. Od delova ovde nema nista, sve se porucuje.. ceka ,jako smara to.. poklopac kod neutral switch-a sam jedva skinuo korodirao je ,ociscen je i ofarban. Naseo sam na pricu od prodavca motora, kupio sam ga ali kao sto sam vec napisao, ima dosta sitnica i delovi se cekaju. Ovih dana stizu nove informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano Decembar 17, 2024 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam informisan, to je prilično čest problem kod Dragica. A po pravilu, "sitnice" po rečima vlasnika nkada nisu sitnice. Samo polako, to je baš lep i zahvalan motor kad se sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...