MorskiVuk 3 Napisano Decembar 5 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani, Zanimaju me iskustva sa Benelli TRK 502 X. Kod nas u Crnoj Gori je trenutno na akciji. Za 6990 € uz motor se dobijaju dva bočna i zadnji SHAD koferi, moto pantalone, jakna, rukavice, patike i kaciga. Oprema (odjeća i kaciga) je komplet LS2. Vidim da ima malo jačih cijena za npr. ZONTES 702F, koji ima masu bolje opreme od TRK. Sada znam da će iskusniji da me kude, ali bih da uzmem prvi motor za koji mogu da odvojim novac i da mi je "fit", pošto sam visok 2m. Ako ima neko da podijeli iskustvo, bio bih zahvalan veoma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3132 Napisano Decembar 5 Drug član, 2312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, MorskiVuk je napisao: Poštovani, Zanimaju me iskustva sa Benelli TRK 502 X. Kod nas u Crnoj Gori je trenutno na akciji. Za 6990 € uz motor se dobijaju dva bočna i zadnji SHAD koferi, moto pantalone, jakna, rukavice, patike i kaciga. Oprema (odjeća i kaciga) je komplet LS2. Vidim da ima malo jačih cijena za npr. ZONTES 702F, koji ima masu bolje opreme od TRK. Sada znam da će iskusniji da me kude, ali bih da uzmem prvi motor za koji mogu da odvojim novac i da mi je "fit", pošto sam visok 2m. Ako ima neko da podijeli iskustvo, bio bih zahvalan veoma. Veći motor od 502X teško da ćeš naći. Ukoliko si početnik 502X ti je sasvim puna kapa za par sezona. Ja sam sasvim komforan bio na TRK sa svojih 191cm i 130kg. Zontes je dosta jači motor i ne znam koliko je za početnika...Ako planiraš da učiš i da napreduješ kroz kategorije uz navedenu opremu TRK je sasvim dobra kupovina. Imaš komšiju @otolePG-MNE koji ti može još koju o TRK obzirom da je sa 502X prešao na 702X nakon par sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 37 Napisano Decembar 6 Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Deluje zanimljivo spakovana ponuda za opremu tj.garderoba koju poklanjaju uz motor. Verovatno računaju da je to mnogima prvi motor. Nisam čuo za tako nešto u Srbiji… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4807 Napisano Decembar 6 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan MorskiVuče, imaš temu od 102 stranice o TRK-u. Tamo su sve mudrosti i svi strahovi koje te zanimaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...