Jump to content

Moto Zajednica

BENELLI TRK 502X

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

Poštovani,

Zanimaju me iskustva sa Benelli TRK 502 X. Kod nas u Crnoj Gori je trenutno na akciji. Za 6990 € uz motor se dobijaju dva bočna i zadnji SHAD koferi, moto pantalone, jakna, rukavice, patike i kaciga. Oprema (odjeća i kaciga) je komplet LS2. Vidim da ima malo jačih cijena za npr. ZONTES 702F, koji ima masu bolje opreme od TRK. Sada znam da će iskusniji da me kude, ali bih da uzmem prvi motor za koji mogu da odvojim novac i da mi je "fit", pošto sam visok 2m. Ako ima neko da podijeli iskustvo, bio bih zahvalan veoma. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2312 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 9 minuta, MorskiVuk je napisao:

Poštovani,

Zanimaju me iskustva sa Benelli TRK 502 X. Kod nas u Crnoj Gori je trenutno na akciji. Za 6990 € uz motor se dobijaju dva bočna i zadnji SHAD koferi, moto pantalone, jakna, rukavice, patike i kaciga. Oprema (odjeća i kaciga) je komplet LS2. Vidim da ima malo jačih cijena za npr. ZONTES 702F, koji ima masu bolje opreme od TRK. Sada znam da će iskusniji da me kude, ali bih da uzmem prvi motor za koji mogu da odvojim novac i da mi je "fit", pošto sam visok 2m. Ako ima neko da podijeli iskustvo, bio bih zahvalan veoma. 

Veći motor od 502X teško da ćeš naći. Ukoliko si početnik 502X ti je sasvim puna kapa za par sezona. Ja sam sasvim komforan bio na TRK sa svojih 191cm i 130kg. Zontes je dosta jači motor i ne znam koliko je za početnika...Ako planiraš da učiš i da napreduješ kroz kategorije uz navedenu opremu TRK je sasvim dobra kupovina.

Imaš komšiju @otolePG-MNE koji ti može još koju o TRK obzirom da je sa 502X prešao na 702X nakon par sezona.

• Svrati ponekad, 95 postova
  • Motocikl: TBD

Deluje zanimljivo spakovana ponuda za opremu tj.garderoba koju poklanjaju uz motor. Verovatno računaju da je to mnogima prvi motor. Nisam čuo za tako nešto u Srbiji…

• BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

MorskiVuče, imaš temu od 102 stranice o TRK-u. Tamo su sve mudrosti i svi strahovi koje te zanimaju

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja