Paf 217 Napisano Novembar 22 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Naime, postoji mogucnost da bi ja sa suprugom i nas V-Strom dosli u Beograd od 14 Juna - 22 Juna na turnir veterana kosarke. / ESBA 2025-Belgrade /...kazem za sad da bi volio ikako doci,ako mi dopuste mogucnosti,ali za sad to jos uvijek neznamo...pa ovim putem pitam...trazim...ima li kakav Friend Bajker da iznajmljuje Studio-apartman...sobu sa kupatilom...naravno,jedino da ima kakav parking i WiFi...molio bi neku okvirnu cijenu,znaci samo za prenocista nam treba,a mozemo i ako vam odgovara ici u zamjenu...ta nocenja ako se nadje kod nekog,ja mogu ustupiti svoj Studio-apartman u Zadru doticnom Frendu sa suputnicom...eto,nisam neki pisarnik,ali mislim da se moze razumjeti...hvala unaprijed,ako sta bude ili ne bude...L.P.,od Pafa,gdje god bili...-Maremy-Zadar. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4807 Napisano Novembar 22 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo redom: Dobrodošao na ove stranice (makar bio samo dok ne rešiš smeštaj za ivent koji te zanima ) Ovaj deo foruma služi samo da se predstaviš i napišeš par reči o sebi, to si manje - više već uradio. Za sve ostalo što te zanima, najbolje je da se obratiš u delu foruma koji je predvidjen za to. U tvom slučaju, zgodno bi bilo u Motoristi na drumu. Tamo ćeš dobiti više korisnih informacija jer ovaj deo foruma dobar deo forumaša ne posećuje. A nikad ne znaš - možda ti se forum i svidi pa ostaneš duuugo vremena na njemu Još jednom dobrodošao! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Novembar 26 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Свакако на добро дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...