Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko kupovine skuteraa

Recommended Posts

• Drug član, 3610 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Verujem da ne bi pogrešio ni sa jednim, koji god da izabereš, služiće lepo.

QJ je najjači od pomenutih, vodeno hlađen, ima ABS i kontrolu proklizavanja (TCS), LCD šareni ekran, moderan ADV dizajn..

SYM je nešto malo manje moderan, ali večeg zadnjeg točka, ali proverena i pouzdana sprava.

Sky Town je drugačiji od ova dva, maxi skuter neagresivan dizajn u 125cc pakovanju, vazdušno hlađen, nema ni čak ABS ni TFT ekran... ali meni se recimo najviše sviđa . Jedan baš lep i neisfolirani model. Stvar ukusa očigledno.

S0-208644-800481.jpg

Progetto-senza-titolo-15.png

Untitled-1.jpg

Promenio član boza_kg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 9 postova
2 hours ago, boza_kg said:

Verujem da ne bi pogrešio ni sa jednim, koji god da izabereš, služiće lepo.

QJ je najjači od pomenutih, vodeno hlađen, ima ABS i kontrolu proklizavanja (TCS), LCD šareni ekran, moderan ADV dizajn..

SYM je nešto malo manje moderan, ali večeg zadnjeg točka, ali proverena i pouzdana sprava.

Sky Town je drugačiji od ova dva, maxi skuter neagresivan dizajn u 125cc pakovanju, vazdušno hlađen, nema ni čak ABS ni TFT ekran... ali meni se recimo najviše sviđa . Jedan baš lep i neisfolirani model. Stvar ukusa očigledno.

S0-208644-800481.jpg

Progetto-senza-titolo-15.png

Untitled-1.jpg

slazem se, nijanse su u pitanju, zato sam i neodlucan...

Kymco je najjeftiniji, a dobijaš vizir i kofer fabrički. Za SYM bi morao da doplatiš za oba. Za QJ vrv mora da se doplati za vizir pošto ona značkica i ne štiti nešto. Moje skromno mišljenje naravno, sve zavisi od potreba i ukusa.

Za 125-icu ni ne mora ABS, mada će da ga ubace u sledeća SKy Town izdanja, koliko sam čitao. Ja sam na svom skuteru ABS aktivirao samo jedanput, za 3,5 godine. TCS tek ne služi ničemu, opet moje mišljenje. Bitno je da ima dobre kočnice.

Vazdušno hlađenje čak može da bude prednost, ako se vrtiš dosta po gradu. Kad teraš vodeno po usijanom asvaltu leti, u suštini ni nije prednost, ventilator non stop mora da radi... Opet, sam moraš da odlučiš šta je tebi bitno, i šta ti se sviđa.

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300

Ja bih samo dodao da su mi i ABS, a i kontrola proklizavanja poprilično pomogli u nekoliko situacija. Naročito kod vlažnih kolovoza, pešačkih prelaza i ostalih klizavih površina.
Sad opet, zavisi ko kako vozi i šta mu treba.

Sent from my SM-F936B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

Naravno, može da bude od pomoći. Ja sam učio da vozim na skuterima bez tih pomagala, i navikao sam se tako, pa mi zbunjuju mozgić😀.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja