Саша 259 Napisano Decembar 8, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna pozerska od danas, da ne bude kako samo pričam Promenio Decembar 8, 2024 član Саша 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5979 Napisano Januar 24 (promenjeno) Drug član, 2062 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ove nedelje sam silom prilika motorom išao na posao. Ponedeljak kad sam krenuo -3 stepena. Frka. Nisam se nešto posebno smrzao, ali sav sam stegnut bio, kolovoz mokar, šta ako negde ima leda itd. Pri povratku bilo 2 stepena, ali meni je delovalo da je mnogo hladnije, smrzao sam se dosta više nego kad sam odlazio. Subjektivni osećaj veliku ulogu igra. Posle par dana već sam se malo opustio, podsetio se svega, video da nije neki bauk. A i temperatura se podigla, juče i danas bilo oko 7 - 8 stepeni kad sam polazio - meni kao da je proleće I tako, vozamo se. Promenio Januar 24 član živke 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Januar 25 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, živke je napisao: Ove nedelje sam silom prilika motorom išao na posao. Ponedeljak kad sam krenuo -3 stepena. Frka. Nisam se nešto posebno smrzao, ali sav sam stegnut bio, kolovoz mokar, šta ako negde ima leda itd. Pri povratku bilo 2 stepena, ali meni je delovalo da je mnogo hladnije, smrzao sam se dosta više nego kad sam odlazio. Subjektivni osećaj veliku ulogu igra. Posle par dana već sam se malo opustio, podsetio se svega, video da nije neki bauk. A i temperatura se podigla, juče i danas bilo oko 7 - 8 stepeni kad sam polazio - meni kao da je proleće I tako, vozamo se. Kad preguras sezdesetu osetices da si se smrzao. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17351 Napisano Januar 25 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3695 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Dane Deda said: Kad preguras sezdesetu osetices da si se smrzao. Ma šta fali? Vozim svaki dan i kukam povremeno. Nek potraje ovako još stotinak godina, izdržaću nekako! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Januar 25 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Zile, ali ti i ja smo odrasli na slanini, cvarcima i paradajzu, a za ove sto odrastaju na hamburgeru nisam bas siguran da ce docekati nase godine na motoru. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5979 Napisano Januar 25 Drug član, 2062 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znači @Dane Deda nema zime ni za mene ( i paradajiz stiže uskoro ) 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 270 Napisano Utorak u 11:06 drumski ratnik, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/25/2025 at 11:43 AM, Dane Deda said: Jeste Zile, ali ti i ja smo odrasli na slanini, cvarcima i paradajzu, a za ove sto odrastaju na hamburgeru nisam bas siguran da ce docekati nase godine na motoru. Ja sam odrastao i stigao do 5 banki na gurmanskim kod Šiša. Jel se to važi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Utorak u 13:42 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Vazi se (skoro) ja samo znam da sve bolesti dolaze zbog nedovoljnog uzimanja alkohola. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1917 Napisano Utorak u 15:03 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan "Hrana je navika a piće drži čoveka." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...