PremieRacing 2978 Napisano Utorak u 09:25 Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, možda ne daj Bože i zatreba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4568 Napisano Utorak u 09:27 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, PremieRacing je napisao: Hvala, možda ne daj Bože i zatreba Ne uzimaj kacigu dva broja veću i sve će biti ok, makar nećeš završiti ovde u temi kao Bane. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1562 Napisano Utorak u 09:30 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ni gaće dva broja manje (kad smo već kod reklame) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 425 Napisano Utorak u 09:31 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam započinjala temu nije bilo stvarno pitanje kako stavljamo kacigu jer to svako jako brzo uvežba prema svojoj konstituciji i vrsti kacige, pokušala sam da ukažem na štetnost usadjivanja mladima ideje da se kaciga nabacuje kao laso jer u situaciji ne daj Bože istom brzinom i sleti sa glave. Ipak se zahvaljujem @markommarko na fotografijama jer sad shvatam kako je Lečić postigao brzinu - ma i šta će nam uši 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4568 Napisano Utorak u 09:42 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Peppermint je napisao: Kada sam započinjala temu nije bilo stvarno pitanje kako stavljamo kacigu jer to svako jako brzo uvežba prema svojoj konstituciji i vrsti kacige, pokušala sam da ukažem na štetnost usadjivanja mladima ideje da se kaciga nabacuje kao laso jer u situaciji ne daj Bože istom brzinom i sleti sa glave. Ipak se zahvaljujem @markommarko na fotografijama jer sad shvatam kako je Lečić postigao brzinu - ma i šta će nam uši Evo drugar je skoro kupio kacigu preko Temu-a, kako da mu kažem da je to čisto smeće, oseti se jeftina plastika kad je držiš u rukama. Taj isti je meni rekao da nisam normalna jer sam moju kacigu platila 26.000 dinara pre 3 godine. Kako da mu kažem da moja kaciga nije skupa kad je AGV Pista preko soma evra. Ko nema 100 evra da odvoji za najjeftiniju homologovanu kacigu (a vozi motor od 3-4 soma), bolje i da ne vozi... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 244 Napisano Utorak u 14:07 Svrati ponekad, 135 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Alexandra995 said: Evo drugar je skoro kupio kacigu preko Temu-a, kako da mu kažem da je to čisto smeće, oseti se jeftina plastika kad je držiš u rukama. Taj isti je meni rekao da nisam normalna jer sam moju kacigu platila 26.000 dinara pre 3 godine. Kako da mu kažem da moja kaciga nije skupa kad je AGV Pista preko soma evra. Ko nema 100 evra da odvoji za najjeftiniju homologovanu kacigu (a vozi motor od 3-4 soma), bolje i da ne vozi... Bez uvrede za drugara, ali glupom ne možeš objasniti. Moj drugar je npr imao kacigu od 600e, ali nije vezivao nikada (ne treba mu po gradu), krenuo na rudnik pa u komi ležao 2 meseca i jedva pretekao jer je odletela kaciga pre udara u zemlju. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2554 Napisano juče u 00:29 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam problem sa stavljenjem kacoge. Imam pirsing na levom uhu, gore na školjci. Pirsing nije "alka" vec "iglica" Namestam kacigu bar minut. Ako je ne navucem dobro, bode me pirsing i moram da stanem, skinem je i ponovo navucem kacigu... Sreca pa je moja flip up jedna a druga Jet. Msm da bi fullface jako tesko navlacio. I da... Sve vreme pogresno navlacim. Podignem bradu i navlacim spreda ka nazad. Mozda me zato i yebava uvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...