Jump to content

Moto Zajednica

Kako stavljate kacigu (bajka zvana "Lečić i Conprosta")

Recommended Posts

• Drug član, 1171 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07
Upravo sada, PremieRacing je napisao:

Hvala, možda ne daj Bože i zatreba    :lol3:

Ne uzimaj kacigu dva broja veću i sve će biti ok, makar nećeš završiti ovde u temi kao Bane. 😂

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 69 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Kada sam započinjala temu nije bilo stvarno pitanje kako stavljamo kacigu jer to svako jako brzo uvežba prema svojoj konstituciji i vrsti kacige, pokušala sam da ukažem na štetnost usadjivanja mladima ideje da se kaciga nabacuje kao laso jer u situaciji ne daj Bože istom brzinom i sleti sa glave. Ipak se zahvaljujem @markommarko na fotografijama jer sad shvatam kako je Lečić postigao brzinu - ma i šta će nam uši 🤣

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

• Drug član, 1171 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07
pre 6 minuta, Peppermint je napisao:

Kada sam započinjala temu nije bilo stvarno pitanje kako stavljamo kacigu jer to svako jako brzo uvežba prema svojoj konstituciji i vrsti kacige, pokušala sam da ukažem na štetnost usadjivanja mladima ideje da se kaciga nabacuje kao laso jer u situaciji ne daj Bože istom brzinom i sleti sa glave. Ipak se zahvaljujem @markommarko na fotografijama jer sad shvatam kako je Lečić postigao brzinu - ma i šta će nam uši 🤣

Evo drugar je skoro kupio kacigu preko Temu-a, kako da mu kažem da je to čisto smeće, oseti se jeftina plastika kad je držiš u rukama. Taj isti je meni rekao da nisam normalna jer sam moju kacigu platila 26.000 dinara pre 3 godine. Kako da mu kažem da moja kaciga nije skupa kad je AGV Pista preko soma evra.

Ko nema 100 evra da odvoji za najjeftiniju homologovanu kacigu (a vozi motor od 3-4 soma), bolje i da ne vozi...

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 135 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure
4 hours ago, Alexandra995 said:

Evo drugar je skoro kupio kacigu preko Temu-a, kako da mu kažem da je to čisto smeće, oseti se jeftina plastika kad je držiš u rukama. Taj isti je meni rekao da nisam normalna jer sam moju kacigu platila 26.000 dinara pre 3 godine. Kako da mu kažem da moja kaciga nije skupa kad je AGV Pista preko soma evra.

Ko nema 100 evra da odvoji za najjeftiniju homologovanu kacigu (a vozi motor od 3-4 soma), bolje i da ne vozi...

Bez uvrede za drugara, ali glupom ne možeš objasniti. 

Moj drugar je npr imao kacigu od 600e, ali nije vezivao nikada (ne treba mu po gradu), krenuo na rudnik pa u komi ležao 2 meseca i jedva pretekao jer je odletela kaciga pre udara u zemlju.

• Tužan 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 1501 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Ja imam problem sa stavljenjem kacoge. 

Imam pirsing na levom uhu, gore na školjci. Pirsing nije "alka" vec "iglica" 

Namestam kacigu bar minut. Ako je ne navucem dobro, bode me pirsing i moram da stanem, skinem je i ponovo navucem kacigu...

Sreca pa je moja flip up jedna a druga Jet. Msm da bi fullface jako tesko navlacio. 

I da... Sve vreme pogresno navlacim. Podignem bradu i navlacim spreda ka nazad. Mozda me zato i yebava uvo...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja