shadow032 7 Napisano Novembar 8 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW C650GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima ovog fenomenalnog foruma. Moje ime je Srdjan za par dana punih 40g i iz Čačak sam (od 2010 na relaciji Čačak/Chicago). Vozim BMW C650GT Kao sto vecina novih clanova kaze i ja pratim forum sa duzim prekidima jos od 2008. Omiljeni deo foruma su mi Putopisi drugih clanova. To je i jedan od razloga sto sam se konacno registrovao. Imam jednu zanimljivu voznjicu pa ako konacno nateram sebe da se raspisem i napisem i ja jedan putopis... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Novembar 8 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 98 Napisano Novembar 9 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Novembar 9 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano Novembar 9 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 89 Napisano Novembar 9 U prolazu, 21 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...