Zlatko LA 1905 Napisano Novembar 6 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Da ne dodje do zabune ne kupujem ja nego moj prijatelj. Pošto nam je motor bukvalno pred nosom prodat sad mi tražimo. Dakle ili Transalp 650 ili Kle 500 (noviji). Ipak je bolje, ako je moguce, da na preporuku ili poznanstvo kupimo motor. Budžet je nekih 3200-3300e maksimalno. Da bude u dobrom stanju podrazumeva se. I da, isključivo ta dva modela dolaze u obzir. Hvala na razumevanju, nadamo se uspešnoj potrazi. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Novembar 7 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Da ne trčimo pred rudu ali, zdravlje Bože, u subotu ujutru krećemo za Gornji Milanovac. Bjbikers conecting people. I da, želja mog prijatelja je bila Kawasaki, ja sam bio inicijator za Hondu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 437 Napisano Novembar 9 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Znam da drugar prodaje Transalp-a, e a da li je to taj kojeg ti trazis pojma nemam. Jedino znam da se jedva odlucio na ovaj korak: https://www.polovniautomobili.com/motori/25076375/honda-transalp-xl600v? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Novembar 9 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala @Mrdak93 na gostoprimstvu. Motor je pre svega odličan, što je bila poenta svega. Hvala Bogu sa ski opremom, jer smo uglavnom 'letnji' vozači dovezli smo motor do Vlasotinca, nas troje smo vozili po malo. Tema 'kupujem motor' baš onakva kakva treba da bude. Od nas veliki pozdrav, eee sad ide ona scena... Послато са SM-G981B помоћу Тапатока 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrdak93 37 Napisano Novembar 9 U prolazu, 6 postova Motocikl: BMW F800 GS Adventure, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci vama, odlična ste ekipa. Drago mi je da je Honda otišla u prave ruke. Srećno bilo i prijatno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16454 Napisano Novembar 9 Integrisan, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor, uvek bih izabrao transalpa pre kle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Novembar 9 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA Ala svetli far ko NLO Neka je sa srećom trgovina i kupcu i prodavcu!Sent from my SM-G996B using Tapatalk 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Novembar 9 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mrdak93 je napisao: Hvala momci vama, odlična ste ekipa. Drago mi je da je Honda otišla u prave ruke. Srećno bilo i prijatno. Tvoja ekipa kući je još bolja! Hvala hoš jednom. Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Dobar izbor, uvek bih izabrao transalpa pre kle. Sva sreća pa se KLE prodao, svi smo prezadovoljni. pre 23 minuta, Bokes je napisao: @Zlatko LA Ala svetli far ko NLO Neka je sa srećom trgovina i kupcu i prodavcu! Sent from my SM-G996B using Tapatalk Maglenke su zakon, stvarno je kao NLO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrdak93 37 Napisano Novembar 9 U prolazu, 6 postova Motocikl: BMW F800 GS Adventure, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Bokes Osvetljava za sve četiri trake. @Zlatko LA Živi bili! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...