DAR'C NS 57 Napisano Sreda u 07:34 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da ovde iznesemo uz vaše mišljenje koji bi bio vaš novi član koji bi vas učinio sretnim u novoj 2025 godini, ako bi se složile “kockice”. Promenio Sreda u 16:37 član DAR'C NS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7527 Napisano Sreda u 09:50 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Lomio bih se oko supertenere 1200 i Honde crosturera 1200.....a verovatno bi završio na GS....kud svi tu i ćelavi Muja 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Sreda u 09:52 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Možda je koji evrić više ali... 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 392 Napisano Sreda u 10:03 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zelena Kawa 636 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSXS1000 GX (hvala Andreju na ideji, deluje odličan motor)Yamaha Tracer GTA u realnosti:Brdo opreme za moj Fejzera i pare za putovanje po Evropi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1157 Napisano Sreda u 10:10 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Možda je koji evrić više ali... Mislim da je kod Atile jeftiniji 300-400eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Sreda u 10:18 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki def. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Sreda u 11:37 Ne silazi, 4915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tenere 700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 94 Napisano Sreda u 11:39 U prolazu, 59 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih tu dodao i Aficu Twin - ako ništa drugo po meni možda i najlepši motocikl u klasi, a svakako jedan od najkvalitetnijih na celom tržištu ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 57 Napisano Sreda u 11:44 U prolazu, 71 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Afrika premašuje “budžet” od 15.000€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 359 Napisano Sreda u 11:51 (promenjeno) Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Hayabusa premasuje taj budzet za 1000e, al po meni ubedljivo najvise nudi za to koliko kosta. Ako bih bio strogo ogranicen na 15k, onda bih izabrao Ninju 1000 SX. Promenio Sreda u 11:56 član Djeronimo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Sreda u 11:55 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu ništa loše samo je pitanje namene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1157 Napisano Sreda u 11:56 (promenjeno) Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Sreda u 11:59 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 57 Napisano Sreda u 11:59 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Hayabusa daje najviše za te pare ubedljivo, ali specifičnost upotrebljivosti, cena održavanja je “odguruju” u odnosu na suparničke ali upotrebljivije i praktičnije(honda NT, tracer 9, ninja 1000, suzuki vstrom1000 i GX, gsx1000gt ili gsxs1000- to je to manje više). Meni isto hajabusa je top ali baš poseban, i retki su oni koji se skrase sa njim a da im je jedini u posedu(verovatno postoje izuzeci). Promenio Sreda u 12:00 član DAR'C NS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 94 Napisano Sreda u 12:01 (promenjeno) U prolazu, 59 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, DAR'C NS je napisao: Afrika premašuje “budžet” od 15.000€. 14.990 € honda_cenovnik_april_2024 (1).pdf Promenio Sreda u 12:02 član Ivanhoe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 57 Napisano Sreda u 12:03 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Rider000 said: Ne znam da l je sport touring tvoj fazon... GSX-S GT je oko 12.500eur Ne znam koliko je Honda NT1100? Nije za dvoje, nažalost( suzuki) Promenio Sreda u 12:03 član DAR'C NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1157 Napisano Sreda u 12:07 (promenjeno) Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @DAR'C NSNisam citao post, ja mislio ti trazis motor do 15k eur, a mi da predlazemo... Promenio Sreda u 12:12 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 57 Napisano Sreda u 12:09 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Moj favorit za 2025 Moto Guzzi V7 sport, baš mi je u ovoj žutoj prelep. Promenio Sreda u 12:11 član DAR'C NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 57 Napisano Sreda u 12:12 U prolazu, 71 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Rider000 said: @DAR'C NSNisam citao post, ja mislio ti trazis motor do 15k eur, a mi da predlazemo... ne, ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3254 Napisano Sreda u 14:40 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, DAR'C NS said: Hayabusa daje najviše za te pare ubedljivo, ali specifičnost upotrebljivosti, cena održavanja je “odguruju” u odnosu na suparničke ali upotrebljivije i praktičnije(honda NT, tracer 9, ninja 1000, suzuki vstrom1000 i GX, gsx1000gt ili gsxs1000- to je to manje više). Meni isto hajabusa je top ali baš poseban, i retki su oni koji se skrase sa njim a da im je jedini u posedu(verovatno postoje izuzeci). Upoznao sam jednog Mađara, on ima samo Hayabusu, ali ne pali motor ispod 100 kilometara. I vozi ga nešto dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 57 Napisano Sreda u 14:51 U prolazu, 71 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetio da i ko ga kupi novog sada poslednjih par godina unazad, skoro pa odmah pokušava da ga udomi nekom drugom, praktično nov motor. Da li je “pretežak” ili teže upravljiv ili nešto drugo, ne znam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7527 Napisano Sreda u 14:53 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre mislim da se uplaše....koliko je brutalna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1157 Napisano Sreda u 15:02 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, DAR'C NS je napisao: Ja sam primetio da i ko ga kupi novog sada poslednjih par godina unazad, skoro pa odmah pokušava da ga udomi nekom drugom, praktično nov motor. Da li je “pretežak” ili teže upravljiv ili nešto drugo, ne znam. Bio sam skoro kod jednog prijatelja, iskusan bajker, uzeo novu Hayabusu, kaze da se vozi lagano kao biciklo ali uplatio je i novi Panigale pa ce da proda Hayabusu vrv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1237 Napisano Sreda u 15:47 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DAR'C NS je napisao: Afrika premašuje “budžet” od 15.000€. Ako planiras ADVenture model , onda da. Obicna ili aj da kazemo "laksa" i par konja jaca - upada u budzet + mozda i kviki shifter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 54 Napisano Sreda u 15:59 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan V strom 800 deluje dosta povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6108 Napisano Sreda u 16:36 Drug član, 1756 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je glavni uslov za kupovinu motora to da li mi se svidja kako izgleda. 800mt jos nema konkurenta po mom ukusu. Najbliza mu je africa adv sport crna (nova) koja ce verovatno biti sledeca ako kinezi ne iznenade u narednih par godina sa necim novim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...