Nikola_4le 1 Napisano Octobar 31 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dragi drugari, Nov sam ovde na forumu pratim dugo godina ali nisam pravio nalog...pa je vreme Imam jedan veliki problem mene motor muči mnogo u pitanju je Yamaha dt 50 2008.god Promenio sam u Leskovcu 6.majstora i niko da mi pomogne Treba mi vaša pomoć ko može stvarno da mi popravi i pregleda motor da to stvarno valja? Hvala svima unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5930 Napisano Octobar 31 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti ponudim pomoc, ali smo daleko... Problem je u mnogome veci jer je 6 majstora "cackalo" pa je pitanje koliko je tu vise stete nego dobrog napravljeno. Piskaraj da pokusamo da pomognemo "on line". 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4549 Napisano Novembar 1 Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan @Nikola_4le Znam, i ja nemam ovde kome motor da odvezem, da ne razmišljam. Trenutno su mi Hondu stigla neka sitna ulaganja, šta možemo sami ćemo, šta ne može pakujem i šaljem @abarth_maniac-u. On je jedini moto mehaničar kom bi smela motor da ostavim i da ne brinem. Ako nema drugog rešenja, pakuj ga na šlep ili kombi i pravac Zrenjanin. 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_4le 1 Napisano Novembar 1 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti tako je nažalost ovde kod nas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1221 Napisano Novembar 1 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, abarth_maniac je napisao: Problem je u mnogome veci jer je 6 majstora "cackalo" Ja bih se više plašio toga nego originalnog kvara... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5930 Napisano Novembar 2 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije u tematici, ne moze da shvati koliko stete moze da se napravi losim odrzavanjem. Gomile motora sam radio koji su stajali, zapusteni i slicno... To se lepo resi, ne traje dugo i ne kosta mnogo. Ali kad se neko dohvatio pa napravio stetu, onda zna da bude katastrofa. Danas sam zavrsio motor gde je neko silikonisao spolja srafove poklopca ventila. A saljem i sliku srafa za ispustanje ulja na BMWu kao prilog: 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Novembar 2 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ne treba ovako ali je ovo ocigledno neko pokusao da radi sam bez adekvatnog alata. Tako sam i ja izbegavao da radim vodovod sam po kuci ali kada sam morao, bilo mi je jedino bitno da nista ne curi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...