Purec92 19 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi kaze na koliko se steluju ventili na ovoj Hondi. Dvocilindras sa 2 ventila po cilindru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boboška 13 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: ČAČAK Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zemljak svrati kod Pera (servis Bogićević) pa ćeš dobiti sva potrebna obaveštenja . A vidim već si tamo uzeo svećice pa dobićeš opet pravi odgovor. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Zemljak svrati kod Pera (servis Bogićević) pa ćeš dobiti sva potrebna obaveštenja . A vidim već si tamo uzeo svećice pa dobićeš opet pravi odgovor. POZDRAV Poslao mi je Pera PP tako da sad znam. A kod njega sam uzeo svecice i prednju gumu. Jos malo pa uzimam i zadnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan i koji su zazori na tvom CM-u ? usisnih i izduvnih ......mislim koliki trebaju da budu.,? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan I meni trebaju zazori ali :)za rebel 125???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Pera mi je rekao 0.10 mm i 0.15 mm a za rebela ne znam, valjda je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vidi kada budes u kontaku sa tim tvojim majstorom da ga pitas za rebel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo podatka za ventile usis i izduv ,,,,,,,,,Ventilspiel (Ein): KALT 0,05 MM Ventilspiel (Aus): KALT 0,05 MM Medjutim nemojte da se cudite sto su apsolutno iste vrednosti Honda je to .legenda ! E sada dodajte moj vam je savet po jos 1 stotu maximum 2 ! jer se bregasta nejede ravnomerno a da biste znali koliko je pojeden sic glave ventila spijun kojim merite je onda tu nemocan sve dok se ceo ventil ne izvadi( sto verujte nema potrebe )( i tada se vidi celo stabla dali je ravno ili ulubljeno ..da ne duljim i neobjasnjavam previse to je raga od motora i neunistiv motor bez obzira ko ga i kako vozio (sta reci kada se proizvodi taj agregat od 1970 god do danas ! )za Rebel je identicna mera a razlika u agregatu je samo sto je CM imala dvoredni lanac do negde ako me pamcenje seca dobro do 1981god a posle je bio jednoredni lanac bregaste .Inace jako mali potrosac je maximum 2,7 litara na 100km......uljni filter nema pa stoga su zaljubljenici tog modela stavljali na karteru sraf na koji se ispusta ulje drugi koji ima na sebi mali magnet koji bi eventualno lepio opiljke ako bi ih kojim nesrecnim slucajem i bilo .... evo jos podataka.,,,, Leerlaufdrehzahl: 1100-1300 U/MIN (ler) Vergaserluftschraube: Reifendruck (vorn): 1,8 BAR (prednja) Reifendruck (hinten): 2,0 BAR (zadnja) Zündkerze 1: NGK CR7HS (svecica) Zündkerze 2: CHAMPION Z9Y (kapica svecice) Elektrodenabstand: 0,6-0,7 MM zazor svecice Lenker/Standrohr Ø: 31 MM Ritzel/Kettenrad: 15/43 ZÄHNE lancanik prednji i zadnji Kette: 120 GLIEDER ============================== Gabel pro Holm: 135 CCM (ulje u viljusci po jednom stapu) Öl ohne Filter: 1,6 L. SAE 10W-40 (ulje u motoru i kolicina) moj savet iskljucivo Mineralno maximum polusinteticko NIKAKO 100 % sintetiku ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Leerlaufdrehzahl: 1100-1300 U/MIN (ler) Vergaserluftschraube: Reifendruck (vorn): 1,8 BAR (prednja) Reifendruck (hinten): 2,0 BAR (zadnja) Zündkerze 1: NGK CR7HS (svecica) Zündkerze 2: CHAMPION Z9Y (kapica svecice) Elektrodenabstand: 0,6-0,7 MM zazor svecice Lenker/Standrohr Ø: 31 MM Ritzel/Kettenrad: 15/43 ZÄHNE lancanik prednji i zadnji Kette: 120 GLIEDER ============================== Gabel pro Holm: 135 CCM (ulje u viljusci po jednom stapu) Öl ohne Filter: 1,6 L. SAE 10W-40 (ulje u motoru i kolicina) moj savet iskljucivo Mineralno maximum polusinteticko NIKAKO 100 % sintetiku ! Ovi podaci su vrh hvala ti puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alek85 0 Napisano April 14, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko zazor treba da bude na usisnom, a koliko na izduvnom ventilu? Vidm pominje se 0,10 -usisni, a 0,15-izduvni.Sad mene interesuje na koliko ja da joj podesim te zazore ?hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...