Alekre 12506 Napisano Novembar 3 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, JevtaNS said: Mani se osmice Nije ni ovamo ni onamo neudoban za dvoje skoro pa neupotrebljiv u poređenju sa 1000 i 600 Mogu da potvrdim. Probao 600 i 800. Od 800 sam očekivao da reaguje bolje u srednjim obrtajima. Po meni nije toliko velika razlika koliko je skuplja. Da me neko shvati pogrešan, daleko je to od sporog motora. Samo sam očekivao da se ne ponaša slično 600ici. Mada generalno je odličan motocikl. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Novembar 3 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato ram kočnice ciklistika... "Fogerabaret"... Nebo i zemlja. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ciklistika je nesto posebno na ovom motoru, kojom se lakocom vozi i upravlja da ne poverujes! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo me sa klincem, malo po putu malo preko zemlje... (Upravo fotkano) 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Novembar 3 (promenjeno) Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Tri puta sam pisao, pa brisao. Nisam mogao, bilo je jace od mene Promenio Novembar 3 član Slammer 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovde si nasao da dodjes i nabijas nam kompleks?! Ja imam cetiri cilindra, ja imam cetiri cilindraaaa... Vi vozite polutkeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Novembar 3 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuududududuu. Vuuooodududududu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma cao! https://www.youtube.com/watch?v=YewBjYoqCB0 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sj@basmo mi oglas... I onako niko nista ponudio nije a ja obicno motor prodam i kupim za max 4 dana... ... ukupno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Novembar 3 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo, sam cu da izadjem Btw, nisam video lepsi Versys. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "fala za kompliment ne za samoudaljavanje Volim da sve na mestu bude a kod ovog motora jeste tako! Znam sta nudim i koliko je kostalo (naravno fino preko cifre koju trazim), cena moze dole jedino ako neko ne zeli kofer. Sve na svom mestu, svaki srafic, vezica fabricka... Dzekovi na el.instalaciji kao da je juce iz salona isteran... Ako ode pa da ja kupim neku zanimaciju... A ako ostane, pa porasturacu ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Novembar 3 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam kupovao FZ1 pomislio sam kako je steta sto ti ne prodajes jednog. Ugrabice Versysa neki srecnik. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Novembar 3 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je puno para za nekog ko će da kupi polovan versys, a zapravo nije. Ako me razumeš. Kad bude krenuo da rešava da dođe do sedi i vozi, shvatiće da je tvoj jeftin.. Avaj... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12506 Napisano Novembar 3 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa samo cene delova plus ruke. Ruke više nisu jeftine. Tako da je ovaj motor zapravo jeftiniji od mnogih u oglasima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga platih skuplje od Saleta (od svih mk2 verzija koje se prodaju) a pre svih dodataka, u prvoj turi delova mi je (puno!) pomogao nas ProMaster.... Ulje ce biti (i filter) zamenjeno na dan eventualne trampe/prodaje. Mene su mape kostale po 100eura, nekog drugog to bi kostalo po 300 i tako... Ima dosta dodatnih delova originalnih, sediste sam sa Ivicom bas izdetaljisao (ukupnu cenu mi ne bi verovali, ne njegov rad, vec moji odlasci i rasivanje vise puta )... Sve to kosta puno i ne kupuje se macka u dzaku, to ipak ja radim (kupujem nepoznato) Ako ode, ode... Ako ne opet super! Po ludackim cenama i sam kupujem, prodaja po "normalnoj" ceni nije opcija! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... Ima fabricki alat, ser. knjizicu, korisnicke upute i par kljuceva (jedan nije ni koriscen, kod plocica prisutna). Led farovi, treptaci nazad... Atestirani blok za spustanje (sa ABE papirom/homologacijom), swmotech podizac guvernala, ufo stitnike ruku. Napred jace upruge i zamenske ketridz ventile, ne potanja i ne poskakuje, drzi krivinu kao neplivac dasku! Ima u temi o modelu vecina zezancija Takodje ima unikatni stitnik hladnjaka, drzac telefona, sve odradio nas Ranko laserom, od prohroma. Tako, da ne zatrpavam vise, bukvalno sedi i vozi stanje, ako je neko manje tezine, prestelovacemo "po njemu" oslanjanje. Eto.... P.S. Gume sam kupio nove od uvoznika ali dot 2022 i platio ih 1500din jeftinije zbog toga, na stanju nisu imali niti su mogli da obezbede svezije. Ove iz nekog magacina su iskopali i ne osecam neki problem (da trese ili da je neka kriva od stajanja) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 6 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... da ja ne prodam motor za nedelju dana?! Svasta se desava Oglas nije vazeci vise. Neka je kawa.... U zdravlju se vozite drugari, budite bezbedni! 2 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...