Jump to content

Moto Zajednica

Kofernjaèa

Recommended Posts

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Penjem se ja lepo polako na Brankov most, uzbrdicom u levoj krivini, kad preðoh preko nekog šahta, koji je bio jedno 10cm ispod nivoa asfalta... Pomislim, ništa strašno, prešao je kivi i preko veæih prepreka... Prc! Osetim da me moje Shiro (never heard) koferèe lupilo u leða, a potom su putanje motora i dotiènog koferèeta poèele da se razilaze...

Jebemtimateropetnisidobrozakaèio kažem ja sebi, stanem odem po koferèe i vidim usput da se polomila reza (onaj jezièak koji zakaèi kuku na nosaèu). Eeeee belaja, šta æu sad? Smorio se kao veverica, izvadim one pauk gurtne koje kupih na OMV pumpi za 71din (reklama), prièvrstim koferèe i odem svojim putem. Kako sam krenuo pored Crvenkape, svratim u Trion da vidim šta ima od Givi opreme.

E tu sam popizdeo. Ekvivalentni kofer mome košta sa popustom od 10% nešto manje od cene koju sam platio za ono što mi malopre otpade (kupio u Autosportu na Krstu za 4500 ili tako nešto dinara).

Opredelim se za jedan model, cena 6200 (sa popustom) za malo veæi kofer od prethodnog. Isto veèe pozajmim pare, èisto okrenem par telefona da vidim jel ima neko neki savet za kupovinu, i Yo mi kaže da odem do Arija, što i uèinih.

Tamo dobijem isti kofer koji sam gledao (ali baš isti, Ari je otišao do Triona po njega) za 400 kinti manje...

Jedini prc je što mi je devojka u Trionu dala pogrešnu informaciju vezanu za funkcionisanje brave (pitao da li ima neki model koji može da se zatvori ali da zakljuèavanje bude opciono), ali sam i dalje zadovoljan kupovinom.

43822.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja