ZeleniZub 132 Napisano Octobar 25, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Zbog potencijalnog odlaska u inostrastvu, obaveza i ne vozenja istog prodajem moju Hondu. Cena 8200€, registrovan do 29.08.2025, prenos obavezan. Ja sam ga uzeo bas golog sa kilometrazom 20200, sada ima 24523, kofere je imao, vlasnik je prodavao samo sa njima, i ja prodajem isto tako, samo sa koferima. Evo sta sam dodao: GP Kompozit zastita lanca GP Kompozit zadnji blatobran GP Kompozit odbojnik kod izduva GP Kompozit odstojnici retrovizora GP Kompozit nosac telefona/navigacije GP Kompozit produzetak prednjeg blatobrana GP Kompozit centralni stender, posle zamenjen original Hondinim GP Kompozit zastita hladnjaka Reflektujuca traka za tockove Pod svetla/maglenke Auxbeam XP-ULTRA Series Alarm Steel Mate 986E sa tajnim prekidacem da ne vuce struju konstantno Oxford grejaci, ugradio Darko Oxford HotGrips EVO Original Honda USB-C Konektor za punjenje akumulatora u franku Zastita za vile AliExpress Siri Fuzasteri AliExpress Motowulf nosac Sediste radjeno kod Srdjana iz Surcina,dodat deblji sundjer bez zamene skaja Servis mi je Darko uradio na 20966 km, Oktobra 13-og 2023, ugradio Oxford, zamenio kociono ulje i filter vazduha, drugo nije imalo potrebe da se radi, link ka slikama Ja sam zamenio copavu Septembra 30-og, link ka postu Nov Fulbat Gel akumulator kupljen pre mesec dana, 21.09.2024 Antifriz dobar, mozda bi trebalo samo ulje da se zameni jer je menjano na 17770, makar bi ja to uradio. Ne vozi se, garaziran i pokriven. Za sva pitanja pozovite na 063/626-501 Promenio Octobar 25, 2024 član ZeleniZub 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 132 Napisano Novembar 6, 2024 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Ne zuri mi se sa prodajom iskreno, motor je u garazi na suvom, ne kisne ne mrzne. Idem van zemlje i necu biti tu do kraja Marta sledece godine, za clanove foruma cu dati dobar popust, tu sam do 14-og. Ako se ne proda do tada mirovace do Aprila sledece godine, ne zelim da ostavljam obaveze i ovlascenje nikome da se drnda sa time. Ali molim vas, samo ozbiljni ljudi koji znaju sta zele i znaju kakav je ovo motocikl. Bez ikakvih zamena za auto, kombi, poljoprivredno zemljiste i vikendice bogu iza ledja :), hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 132 Napisano Novembar 14, 2024 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naveo u prethodnom postu, Honda ce da saceka na mene da se vratim pa da ga ponovo oglasim, za sada ce da miruje na toplom i suvom. Hvala svima koji su lajkovali i pregledali. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...