easy and slow 248 Napisano Octobar 22 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan Mi bajkeri, rekreativci smo čudna sorta ljudi. Gledamo na stotine Youtube recenzija, maštamo o nekom motoru...dosanjamo taj san i kupimo mašinu. Potom kreću planovi za opremanje sa svim i svačim, većinom nepotrebnih stvari, ali kako ADV bez da ima sve na sebi...Odeš u Moto Shop pa po principu "kada ide krava nek ide i june" iskeširamo 150-200k rsd za svašta nešto. Dođe prva godina i planovi za velike i ture, puno planiraš, nešto i ispuniš ( sa svom opremom ...gotovo u pretovaru ) i eto tebe srećnog. Kako godine prolaze shvatiš da svake sezone praviš sve manje kilometara a ništa više ne možeš da nakačiš jer si sve već dodao na svog ljubimca..Od kupovine je prošlo 5 godina i nekih 25k km, e tada počneš da vrtiš Youtube par modela ti privuče pažnju...odeš u salon , rodi se nova ljubav, praviš finansijsku konstrukciju i ukoliko sutra si prodao svoju staru ljubav a flertuješ sa novom...ima ih par pa odlučuješ kojoj srce prikloniti...za sledećih par godina, naravno ...potom se loguješ na konfiguratore dodatne opreme, opet praviš spisak,,,što nema ovde juriš u Louis-u..i dok si se okrenuo "hajmo Jovo na novo.. Kako ni ja nisam imun na gore napisano udao sam svoju Suzanu pre par dana ..otišla da živi u Valjevo i sada mi predstoji sve gore opisano ali iz početka. Vstrom 650 XT je bio SAVRŠEN motor za moje potrebe i konstituciju, način vožnje, kilometražu koju pravim na godišnjem nivou ali eto. O prinovi uskoro, ajd uzdravlje. 13 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7654 Napisano Octobar 22 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Srećno bacanje para. Kako godine prolaze...prolazio sam kroz iste faze. Maštao...gledao druge....nekima i zavideo. Hvala Bogu prošlo me.....ali ipak ti se radujem.....znam kako je kad te prodje ta "struja"... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Octobar 22 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Hvala, problem je što je u tome što je meni 48 ...a ovo mi je 6-7 recidiv iste bolesti i nikako da steknem imunitet 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Octobar 22 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve si reko samo nisi sta je sledeće na meti? Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Octobar 22 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Uf, Dobri moj...samo da vidiš žurku u mojoj glavi.. Glava kaže: High End: Vstrom 1050 RE GSX 1000 GX Tracer 9 GT Afrika Twin Adventure Sport DCT Mid size: Transalp Vstrom 800 RE Srce kaže: Moto Guzzi Stelvio Aprilia Tuareg 660 Moto Guzzi v85 TT Facelift Ducati V2S ...i tako, odoh ja malo u ludnicu.. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Octobar 22 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas ozbiljna zurkaPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Octobar 22 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Jeste ..evo nas petorica se baš super zezamo u mojoj glavi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Octobar 22 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nzm sta da ti kazem, nek ti je Bog u pomoć. Slatke muke svakakoPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Octobar 22 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Sviraj fajront,isto sam prosao a skoro smo generacija.Bacanje para i para iz godine u godinu, a sve manje km,jer jelte onaj ko izmisli taj djavoli papir pa ga juris celog zivota da bi isti pretvorio u svoju stvar je ,al dobro,stekoh imunitet konacno i uzeh ovaj zadnji sa spiska,dct.I vidim da kako vreme prolazi vise ne gledam opremu,perfomanse a pogotovo druge modele,mozda sam se izlecio, vec samo gas i pravljenje km kad god se stigne.Nadam se da ce me vakcina drzati makar deceniju. 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Octobar 22 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @NikoEvo, još samo ovaj motor i malo opreme i neću više.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Octobar 22 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, easy and slow je napisao: @Nole Bg Uf, Dobri moj...samo da vidiš žurku u mojoj glavi.. Glava kaže: High End: Vstrom 1050 RE GSX 1000 GX Tracer 9 GT Afrika Twin Adventure Sport DCT Mid size: Transalp Vstrom 800 RE Srce kaže: Moto Guzzi Stelvio Aprilia Tuareg 660 Moto Guzzi v85 TT Facelift Ducati V2S ...i tako, odoh ja malo u ludnicu.. Da se glava pitala ne bi ti prodavao suzanu. Prema tome srce kupuje i dalje pogotovo ako to neće negatino uticati na finasije porodice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Octobar 22 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Samo još šest komada i smirit ću se majke mi!! Taj kont!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1192 Napisano Octobar 22 Zainteresovan, 768 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Sto napaste coveka... Menja motor posle 5 godina... Ja od proleca prosle godine do sad promenio 4 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2379 Napisano Octobar 22 (promenjeno) Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja u krug godinama. Klasik, naked, enduro... Bolessssss Promenio Octobar 23 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Octobar 22 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje što za svaki motor mislis- to je to. Ovaj cu voziti 10god sigurno i neću da žalim za opremu bas zbog toga. Znaci to nije bacanje para pošto će dugo biti kod mene. I tako za svaki sledeći 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...